Δημητρούλιας: «Σημαντικό να πάρουμε το τρόπαιο για το ελληνικό χάντμπολ»

Gazzetta team
Δημητρούλιας: «Σημαντικό να πάρουμε το τρόπαιο για το ελληνικό χάντμπολ»

bet365

Ο προπονητής της ΑΕΚ, Δημήτρης Δημητρούλιας έμεινε ικανοποιημένος από την εμφάνιση των παικτών του στον πρώτο τελικό του EHF Cup.

Απόλυτα ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του στον πρώτο τελικό του EHF Cup, έμεινε ο προπονητής της ΑΕΚ, Δημήτρης Δημητρούλιας.

Ο έμπειρος τεχνικός τόνισε πως το παιχνίδι ήταν ιδιαίτερα επιθετικό, αλλά η Ενωση με αυτό το 30-26 έχει σημαντικό πλεονέκτημα για την κατάκτηση της κούπας.

«Είναι πολύ σημαντικό το προβάδισμα, είναι νίκη σε ευρωπαϊκό τελικό. Είμαστε ικανοποιημένοι με το σκορ. Ήταν γεμάτο παιχνίδι και οι δύο ομάδες έπαιξαν επιθετικά, προσαρμογές, νομίζω ότι όσοι είδαν αυτό το ματς το απόλαυσαν. Είχε ρυθμό, πολλά γκολ στα τρεξίματα» είπε αρχικά ο Δημητρούλιας, που σχολίασε επίσης για τον δεύτερο τελικό:

«Το δεύτερο παιχνίδι τώρα είναι το σημαντικό, τέσσερα γκολ είναι τέσσερα γκολ, αλλά στο τέλος δεν είναι τίποτα αν δεν αποδώσουμε καλά. Να διαβάσουμε τι κάναμε σήμερα και την Κυριακή να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας γιατί είναι σημαντικό και για την ΑΕΚ και το ελληνικό χάντμπολ αυτό το τρόπαιο».

Καρλέν: «Μπορούμε να ανατρέψουμε την διαφορά στην ρεβάνς»

Από την πλευρά του, ο τεχνικός της Ισταντς, Οσκαρ Καρλέν, φάνηκε αισιόδοξος πως η ομάδα του μπορεί να κάνει την ανατροπή..

«Η ομάδα μου στο φινάλε του πρώτου ημιχρόνου δεν είχε καλή απόδοση. Προσπάθησα να βρω κάποιες λύσεις στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου. Παρόλα αυτά, τα πράγματα δεν πήγαν όπως θα τα ήθελα. Δεν έχουμε παίξει παιχνίδι εδώ και πέντε-έξι εβδομάδες και σίγουρα επηρεαστήκαμε, όμως η διαφορά των τεσσάρων τερμάτων μπορεί να ανατραπεί στη ρεβάνς» είπε χαρακτηριστικά στην κάμερα της CosmoteTV.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα