Πελεκίδης: «Μόνος μας στόχος είναι το νταμπλ»

Gazzetta team
Πελεκίδης: «Μόνος μας στόχος είναι το νταμπλ»

bet365

Πλώρη και για το πρωτάθλημα μετά το Κύπελλο έβαλε ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, Δημήτρης Πελεκίδης τονίζοντας πως στόχος της ομάδας του είναι η κατάκτηση του νταμπλ.

Ο ΠΑΟΚ συνέχισε την συλλογή τίτλων, κατακτώντας στο ΔΑΚ Κορυδαλλού το 5ο Κύπελλο της ιστορίας του και 3ο συνεχόμενο μετά τη νίκη του στον τελικό επί της Βέροιας 2017 με 26-24. Ο αρχιτέκτονας της νέας αυτής επιτυχίας του «δικεφάλου του βορρά», Δημήτρης Πελεκίδης ανέφερε με δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα τα εξής: «Το παιχνίδι κρίθηκε καθαρά στην άμυνά μας. Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε θέμα στο αμυντικό κομμάτι, αυτό συζητήσαμε στα αποδυτήρια, είδαμε που ήταν το πρόβλημα, κάναμε τις απαιτούμενες αλλαγές και ήταν αυτό που μας έδωσε το τρόπαιο. Μέχρι και το22ο λεπτό είχαμε δεχθεί μόνο 2 γκολ στο δεύτερο ημίχρονο. Τα κορίτσια λειτούργησαν άψογα και από εκεί και πέρα η εξέλιξη ήταν φυσιολογική. Στο πρωτάθλημα είναι ένα καινούριο φορμάτ. Επί της ουσίας θα πρέπει να διεκδικήσουμε το να είμαστε στο ζευγάρι του τελικού. Θέλουμε να τερματίσουμε στην πρώτη θέση στην κανονική διάρκεια για να έχουμε το πλεονέκτημα έδρας. Μόνος στόχος είναι το νταμπλ. Τρία χρόνια που είμαι στην ομάδα δουλεύουμε με προγραμματισμό, έχουμε 3 Κύπελλα στη σειρά και 2 πρωταθλήματα. Τα κορίτσια έχουν δίψα και τους αξίζουν συγχαρητήρια».

Παυλίδης: «Κάναμε την προσπάθειά μας συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ»

Από την πλευρά του ο προπονητής της Βέροιας 2017, Τεό Παυλίδης ανέφερε τα εξής: «Κάναμε την προσπάθειά μας. Χαρήκαμε που φτάσαμε σε ένα σημείο να κοντράρουμε στα ίσα το φαβορί και της διοργάνωσης και του πρωταθλήματος. Η ομάδα δυστυχώς με όλα αυτά που συνέβησαν τη φετινή χρονιά με τα ξεκινήματα και τα σταματήματα έχασε πολλά. Τώρα θα ξεκινήσει να βρίσκει τον εαυτό της μέσα από τα παιχνίδια και τη δουλειά. Δεν μπορέσαμε να ελέγξουμε στο β’ ημίχρονο ειδικά το κομμάτι του παραπάνω παίκτη και ίσως αυτό μας στοίχισε. Συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ».

 

Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ Τελευταία Νέα