Νέβα-ΑΕΚ: Πρεμιέρα στα προημιτελικά για την Ένωση

Νέβα-ΑΕΚ: Πρεμιέρα στα προημιτελικά για την Ένωση

Gazzetta team
Νέβα-ΑΕΚ: Πρεμιέρα στα προημιτελικά για την Ένωση

bet365

Η ΑΕΚ θα "φιλοξενηθεί" από την Νέβα την Πέμπτη (19:00, Cosmote Sport 8) στο ΟΑΚΑ στον 1ο προημιτελικό του EHF European Cup. Την Παρασκευή ο επαναληπτικός.

Το πρώτο βήμα για την πρόκριση της στα ημιτελικά του EHF European Cup θέλει να πραγματοποιήσει την Πέμπτη (19:00, Cosmote Sport 8) η ΑΕΚ.

Η ομάδα του Δημήτρη Δημητρούλια θα είναι τυπικά "φιλοξενούμενη" στο ΟΑΚΑ από τη ρωσική Νέβα και την επόμενη ημέρα στις 19:00 θα παίξει στην έδρα της τον επαναληπτικό της προημιτελικής φάσης.

Ο Δημήτρης Δημητρούλιας, στην προτελευταία προπόνηση πριν τους αγώνες, είδε τον Ignacio Plaza Jimenez να τραυματίζεται και να τίθεται νοκ άουτ από τις δύο μεγάλες αναμετρήσεις. Όλοι οι υπόλοιποι αθλητές του δήλωσαν “παρών”, με την αποστολή να αποτελείται από τους: Bauer, Αραμπατζή, Τζηρά, Δομπρή, Νικολαΐδη, Reina, Kosanovic, Μυλωνά, Florido, Lemos, Παπαδιονυσίου, Nuic, Αραπακόπουλο, Καλόμοιρο, Buneta, Κεδέρη.

O Ignacio Moya Florido δήλωσε στο aek.gr: “Έφτασε η ώρα για 2 μεγάλα παιχνίδια. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι από το πρώτο λεπτό. Έχουμε μελετήσει πολύ καλά την Neva, είναι μία πολύ καλή ομάδα. Έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα και θα τα δώσουμε όλα για να κατακτήσουμε την πρόκριση. Είναι ένας μεγάλος στόχος η κατάκτηση του τίτλου και το θέλουμε όλοι πολύ. Φυσικά, θα παίξουμε και για τον Jimenez που τραυματίστηκε, όπως κάνουμε εδώ και μήνες για τον Ugalde, αλλά και για τον κόσμο μας που νιώθουμε ότι είναι πάντα δίπλα μας! Είμαστε μια οικογένεια και θα παίξουμε και για αυτούς“.

 

Τελευταία Νέα