Πρίστινα - ΑΕΚ: Στο ΟΑΚΑ για να δει χάντμπολ ο Αυγενάκης (pics)

Πρίστινα - ΑΕΚ: Στο ΟΑΚΑ για να δει χάντμπολ ο Αυγενάκης (pics)

Gazzetta team
Πρίστινα - ΑΕΚ: Στο ΟΑΚΑ για να δει χάντμπολ ο Αυγενάκης (pics)

bet365

Τον ευρωπαϊκό αγώνα της ομάδας χάντμπολ της ΑΕΚ μ' αντίπαλο την Πρίστινα παρακολουθεί στο ΟΑΚΑ ο υφυπουργός αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης. Συγχαρητήρια στην ΑΕΚ.

Στο ΟΑΚΑ και στην αίθουσα "Γ. Κασιμάτης" επέλεξε να επισκεφτεί το απόγευμα της Κυριακής, ο Λευτέρης Αυγενάκης.

Ο υφυπουργός αθλητισμού που είναι φαν του χάντμπολ παρακολουθεί τον αγώνα της ΑΕΚ με την Πρίστινα για τον 3ο γύρο του EHF European Cup με την ΑΕΚ να έχει "σφραγίσει" την πρόκριση από το πρώτο παιχνίδι.

Ο Λευτέρης Αυγενάκης πριν από τον αγώνα κατέβηκε στο γήπεδο για να ευχηθεί και να χαιρετήσει τους παίκτες αλλά και τα μέλη των ομάδων.

Ο υφυπουργός παρακολούθησε το παιχνίδι στην εξέδρα μαζί με τον χρηματοδότη και διοικητικό ηγέτη του χάντμπολ της ΑΕΚ Σταμάτη Παπασταμάτη.

Το μήνυμα και το "σπίτι του χάντμπολ"

«Στην πανδημία & με τις αναγκαίες απαγορευσεις, είναι αχτίδα ελπίδας η απολύτως επιτυχημένη διεξαγωγή ευρωπαϊκών αγώνων με πιστή τήρηση των αυστηρών υγειονομικών πρωτοκόλλων.

Μπράβο στην ΑΕΚ για την πρόκριση επί της Πρίστινα στο χάντμπολ. Συνεχίζει για ψηλά», έγραψε στο twitter ο Λευτέρης Αυγενάκης ο οποίος μετά από τον αγώνα σημείωσε σε δηλώσεις του στο Cosmote TV πως είναι σε ανοιχτή γραμμή με την ΟΧΕ για την δημιουργία του "σπιτιού του χάντμπολ" στο ΟΑΚΑ.

 

Τελευταία Νέα