«Ο Κοκκινάκης π@#$%ε τη φίλη σου» (gTV+pics)

Θοδωρής Βασίλης
«Ο Κοκκινάκης π@#$%ε τη φίλη σου» (gTV+pics)

bet365

Ο Νίκος Κύργιος τράβηξε ξανά τα φλας πάνω του, αλλά για αρνητικούς λόγους. Συγκεκριμένα ο Ελληνοαυστραλός τενίστας προέβη σε απίστευτο trash talking στον Σταν Βαβρίνκα.

Ο ομογενής τενίστας πήρε την πρόκριση επί του Βαβρινκα στο τουρνουά του Μόντρεαλ (Rogers Cup), με τον Ελβετό να αποχωρεί τραυματίας στο τρίτο σετ. Ουδείς όμως ασχολήθηκε με τον αγώνα αλλά με το τι επακολούθησε.

Συγκεκριμένα ο Κύργιος πλησίαζε τον Βαβρίνκα λέγοντάς του: «Ο Κοκκινάκης π@#$%ε τη φίλη σου. Λυπάμαι που στο λέω αυτό, φίλε» με τα λεγόμενά του να καταγράφονται από την τηλεοπτικό φακό.

Ο Κύργιος αναφερόταν στον άλλο ομογενή τενίστα ο οποίος φημολογείτο πως είχε σχέση με την τενίστρια Ντόνα Βέκιτς, η οποία αποτελεί τη νέα σύντροφο του Βαβρίνκα. Μάλιστα, μετά το τέλος του αγώνα ο Κύργιος κλήθηκε να απαντήσει για τα όσα είπε στον αντίπαλό του χωρίς πάντως να δείξει ιδιαίτερη μεταμέλεια. «Κι εκείνος μου έλεγε διάφορα. Ήταν κάτι που έγινε πάνω στη στιγμή. Απλώς το είπα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ήδη πάντως τα όσα είπε προκάλεσαν την αντίδραση άλλων συναδέλφων του με πρώτο και καλύτερο τον Βαβρίνκα, για να ακαλουθήσει η Βικτόρια Αζαρένκα.

 

Τελευταία Νέα