Το «ευχαριστώ» του Βλάχου και του Πολυχρονίδη για τα Gazzetta Awards!

Gazzetta Awards Gazzetta Awards
Το «ευχαριστώ» του Βλάχου και του Πολυχρονίδη για τα Gazzetta Awards!

bet365

Ο Θόδωρος Βλάχος και ο Γρηγόρης Πολυχρονίδης αναδείχθηκαν από τον κόσμο ως κορυφαίοι στις κατηγορίες τους ευχαρίστησαν τους αναγνώστες του gazzetta.gr για την τιμή.

Ο Θόδωρος Βλάχος ψηφίστηκε από τους αναγνώστες του gazzetta.gr ως το κορυφαίος προπονητής για το 2018 στα Gazzetta Awards powered by Garmin. Ο Έλληνας προπονητής οδήγησε την ομάδα πόλο ανδρών του Ολυμπιακού στην κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ μετά από 16 χρόνια και έγραψε το όνομα του στην ιστορία ως ο πρώτος Έλληνας που τα καταφέρνει σ' αυτή τη διοργάνωση.

Ο 49χρόνος προπονητής θέλησε με post του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ν' ευχαριστήσει τους αναγνώστες του gazzetta.gr για την τιμή που του έκαναν. «Θέλω να ευχαριστήσω τους αναγνώστες του gazzetta.gr, για την τιμή που μου κάνανε να με αναδείξουν, ανάμεσα σε πολύ σπουδαίους προπονητές,όλων των αθλημάτων,ως κορυφαίο προπονητή για το 2018! Η άποψη του φίλαθλου κόσμου της χώρας με κολακεύει και είναι για μένα η μεγαλύτερη ανταμοιβή!», έγραψε ο Θόδωρος Βλάχος.

Κορυφαίος αθλητής με αναπηρία της χρονιάς στα Gazzetta Awards του 2018 ψηφίστηκε ο Γρηγόρης Πολυχρονίδης ο οποίος κατέκτησε την κορυφή του κόσμου μέσα στο χρόνο στο άθλημα του τα μπότσια! Ο σπουδαίος αθλητής θέλησε ν' ευχαριστήσει τους αναγνώστες του gazzetta.gr για την εμπιστοσύνη τους: «Ευχαριστώ πολύ το gazzetta.gr και όλους εσάς που με ψηφίσατε ως τον Καλύτερο Αθλητή με Αναπηρία για το 2018! Συνεχίζω δυνατά την προσπάθεια για να είναι και το 2019 γεμάτο επιτυχίες και για να παραμείνω στην 1η θέση της Παγκόσμιας Κατάταξης!».

Δείτε εδώ όλους τους νικητές στα Gazzetta Awards powered by Garmin, που φέτος έσπασαν κάθε ρεκόρ!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Gazzetta Awards
Gazzetta Awards