Οι νικητές των Gazzetta Awards για το 2018

Gazzetta Awards Gazzetta Awards
Οι νικητές των Gazzetta Awards για το 2018

bet365

Με τη συμμετοχή των αναγνωστών του gazzetta.gr να σπάει κάθε ρεκόρ, τα Gazzetta Awards βρήκαν κατόχους σε πολλές κατηγορίες να κρίνονται οι νικητές τελευταία στιγμή...

Ηταν η μεγαλύτερη συμμετοχή από κάθε άλλη χρονιά. Οι 56.266 αναγνώστες του gazzetta.gr που συμμετείχαν στην ψηφοφορία των Gazzetta Awards powered by Garmin ανέδειξαν τους κορυφαίους για την χρονιά που μας πέρασε.

Ο Λευτέρης Πετρούνιας για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά και για τρίτη στα τελευταία τέσσερα χρονια που υπάρχει ο θεσμός των Gazzetta Awards αναδείχθηκε ως ο κορυφαίος αθλητής για το 2018 παρά το γεγονός ότι είχε τον μεγάλο ανταγωνισμό στην κατηγορία του.

Η Κατερίνα Στεφανίδη επίσης έκανε το back to back και αναδείχθηκε η καλύτερη αθλήτρια για το 2018 δίνοντας στο επί κοντώ το τρίτο βραβείο στα τέσσερα χρόνια του θεσμού.

Ο Θοδωρής Βλάχος έσπασε το μονοπώλιο των προπονητών του μπάσκετ για πρώτη φορά! Μετά τους Παπαθεοδώρου, Ιτούδη και Πασκουάλ ο τεχνικός του Ολυμπιακού στο πόλο αναδείχθηκε ο κορυφαίος για το 2018.

Ο Ολυμπιακός στο πόλο ψηφίστηκε ως η καλύτερη ομάδα για το 2018. Κατέκτησε το treble και διατήρησε για δεύτερη σερί χρονιά το βραβείο της καλύτερης ομάδας στην υδατοσφαίριση μιας και πέρσι ήταν η Εθνική Νέων Ανδρών.

Ο Γρηγόρης Πολυχρονίδης ψηφίστηκε ως ο κορυφαίος αθλητής με αναπηρία για το 2018. Κατέκτησε το Παγκόσμιο στο ατομικό ΒC3 και φυσικά είναι μέλος της Εθνικής ομάδας μπότσια. Για πολλά χρόνια στο προσκήνιο με επιτυχίες φέτος όμως ψηφίστηκε ως ο κορυφαίος.

Και τέλος η Garmin Fair Play στιγμή πήγε στην Κ15 του Παναθηναϊκού. Οι πιτσιρικάδες του Μαυρούδη και του Φύσσα ψηφίστηκαν από το κοινό του gazzetta.gr για την κίνηση που έκαναν.

Τα Gazzetta Awards κάθε χρόνο μεγαλώνουν και για ακόμη μια χρονιά ψήφισαν αρκετοί αθλητές, προπονητές, παράγοντες αλλά κυρίως ψήφισαν οι αναγνώστες του gazzetta.gr στην μεγαλύτερη ψηφοφορία στην Ελλάδα για την ανάδειξη των κορυφαίων...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Gazzetta Awards
Gazzetta Awards