Ευρωπαϊκό Υγρού Στίβου: Στον τελικό των 200μ. πεταλούδα με πανελλήνιο ρεκόρ ο Σίσκος

Δημήτρης Μύτικας
Ευρωπαϊκό Υγρού Στίβου: Στον τελικό των 200μ. πεταλούδα με πανελλήνιο ρεκόρ ο Σίσκος

bet365

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google
Στον τελικών των 200μ. πεταλούδα του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος Υγρού Στίβου προκρίθηκε ο Απόστολος Σίσκος, κάνοντας πανελλήνιο ρεκόρ.

Μετά το ασημένιο μετάλλιο στα 200μ. ύπτιο, ο Απόστολος Σίσκος δοκιμάστηκε και στα 200μ. πεταλούδα. Ο νεαρός Έλληνας πέρασε στον τελικό του αγωνίσματος, πραγματοποιώντας πανελλήνιο ρεκόρ.

Αγωνιζόμενος στην δεύτερη σειρά, ο ασημένιος πρωταθλητής Ευρώπης τερμάτισε στην 2η θέση με χρόνο 1.55.55. Αυτός ο χρόνος του έδωσε την πρόκριση στον τελικό με την 6η καλύτερη επίδοση, προσθέτοντας στο παλμαρέ του ακόμη ένα πανελλήνιο ρεκόρ.

Η κούρσα δεν ξεκίνησε καλά για τον Έλληνα κολυμβητή, ο οποίος έμεινε στην 6η θέση για ώρα, αλλά στα τελευταία 50 μέτρα έκανε ένα εκπληκτικό ντεμαράζ φτάνοντας στον τερματισμό δεύτερος.

Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Υγρού Στίβου: Στα ημιτελικά των 200μ. πεταλούδα ο Απόστολος Σίσκος
image

Ο τελικός είναι προγραμματισμένος για το απόγευμα τους Σαββάτου (15/8) στις 19:30 ώρα Ελλάδας.

@Photo credits: INTIME
 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΥΓΡΟΥ ΣΤΙΒΟΥ Τελευταία Νέα