Γκιννής: Το... VAR τού στέρησε το πρώτο χρυσό μετάλλιο σε παγκόσμιο κύπελλο

Newsroom
Γκιννής: Το... VAR τού στέρησε το πρώτο χρυσό μετάλλιο σε παγκόσμιο κύπελλο

bet365

O Αλέξανδρος Γκιννής ήταν ο ταχύτερος στο σλάλομ στο παγκόσμιο κύπελλο στιο Παλισέιντις Ταχόε των ΗΠΑ, όμως έπειτα από 25λεπτη εξέταση του βίντεο οι κριτές ακύρωσαν τον Έλληνα σκιέρ.

Ο Αλέξανδρος Γκιννής έκανε ξανά το θαύμα του, όμως η εξέταση της προσπάθειάς του στο βίντεο, στέρησαν στον 29χρονο Έλληνα ένα ιστορικό χρυσό μετάλλιο στον αγώνα σλάλομ του παγκοσμίου κυπέλλου αλπικού σκι στο Παλισέιντις Ταχόε των ΗΠΑ.

Ο Γκιννής κάνοντας μια εξαιρετική κατάβαση, ολοκλήρωσε τον αγώνα 0,01 πιο γρήγορα από τον Νορβηγό, Αλεξάντερ Όλσεν. Όμως χρειάστηκαν 25 περίπου λεπτά εξέτασης από τους κριτές για να δουν το πέρασμα του Έλληνα σκιέρ σε μια πόρτα.

Ο αγώνας έγινε κάτω από δύσκολες συνθήκες εξ αιτίας της έντονης χιονόπτωσης και της χαμηλής ορατότητας. Τελικά οι κριτές ακύρωσαν τον Αλέξανδρο Γκιννή, με τον Όλσεν να κατακτά αυτός το χρυσό μετάλλιο.

ginnis

Ο Γκιννής μέσα στον Φεβρουάριο χάρισε πρωτόγνωρες επιτυχίες για την ελληνική χιονοδρομία. Αρχικά κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο, το πρώτο για την Ελλάδα, στην τεχνική κατάβαση, σε αγώνα παγκοσμίου κυπέλλου στο Σαμονί της Γαλλίας και δύο εβδομάδες αργότερα έγινε ο πρώτος Ελληνας που κέρδισε μετάλλιο, ξανά το ασημένιο, σε παγκόσμιο πρωτάθλημα στο Σουρσεβέλ της Γαλλίας.

Ο αγώνας στο Παλισέιντις Ταχόε ήταν ο τελευταίος για το tour του παγκοσμίου κυπέλλου, πριν από τον τελικό στο Σολντέ στα Πυρηναία Όρη.

 

Τελευταία Νέα