Handball Premier: Ο Ολυμπιακός να… τελειώνει την πρόκριση κόντρα στον ΠΑΟΚ, στη μάχη και η ΑΕΚ

Κώστας Ευθυμιάδης
Φάση από το Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ στο χάντμπολ

bet365

Με τα ματς ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός (17:30) και ΑΕΚ - Διομήδης (19:30) συνεχίζονται τα play-off στην Handball Premier.

Την ευκαιρία να κλείσει το εισιτήριο για τους φετινούς τελικούς της Handball Premier θα έχει σήμερα ο Ολυμπιακός.

Μετά τη νίκη του στον πρώτο ημιτελικό με τον ΠΑΟΚ, φιλοξενείται από τον «δικέφαλο» στη Θεσσαλονίκη (17:30) και με νίκη θα πάει να υπεραπιστεί τον τίτλο του στους φετινούς τελικούς.

Οι «ερυθρόλευκοι» στην κανονική διάρκεια της σεζόν είχαν χάσει στη Θεσσαλονίκη, ήττα που τους στέρησε το πλεονέκτημα έδρας ως το τέλος της χρονιάς. Τώρα πάνε με στόχο να πάρουν μία άτυπη ρεβάνς, αλλά το κυριότερο, να διεκδικήσουν το πρωτάθλημα για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά.

«Οφείλουμε να είμαστε συγκεντρωμένοι 100% για 60 λεπτά και προσηλωμένοι στο πλάνο του προπονητή. Είμαστε αισιόδοξοι και θεωρώ, ότι εάν κάνουμε αυτά που πρέπει, θα είμαστε εμείς αυτοί που θα πανηγυρίσουμε τη νίκη-πρόκριση», δήλωσε για το ματς ο Σάβο Σλάβούλιτσα από πλευράς Ολυμπιακού.

Στον ΠΑΟΚ κάνουν κάλεσμα στον κόσμο στο -πιθανότατα- τελευταίο εντός έδρας ματς στη χρονιά, όπου θέλουν να πάρουν τη νίκη και να διατηρήσουν τις όποιες ελπίδες έχουν για να επιστρέψουν στους τελικούς του πρωταθλήματος.

«Είναι ίσως το πιο σημαντικό ματς της χρονιάς. Θέλουμε τη νίκη για να στείλουμε τη σειρά σε 3ο και τελευταίο ματς. Πρέπει να μπούμε δυνατά από την αρχή και να επιβάλλουμε το ρυθμό μας, βρίσκοντας τις λύσεις που θα μας οδηγήσουν στη νίκη» ανέφερε από πλευράς ΠΑΟΚ ο Γιώργος Ελευθεριάδης.

Πρώτη μάχη για ΑΕΚ και Διομήδη

Σήμερα, στις 19:30, ξεκινά και η άλλη ημιτελική σειρά του πρωταθλήματος, μεταξύ της ΑΕΚ και του Διομήδη.

Η Ενωση είναι το ξεκάθαρο φαβορί στη σειρά την οποία φιλοδοξεί να ολοκληρώσει στις δύο νίκες την προσεχή Κυριακή και να πάει μετά το Πάσχα να διεκδικήσει και τις δύο κούπες (πρωτάθλημα και κύπελλο).

Στην Α’ φάση του πρωταθλήματος η ΑΕΚ επικράτησε και τις δύο φορές του Διομήδη με 30-25 στη Νέα Κίο και 38-22 στο ΟΑΚΑ.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α1 ΑΝΔΡΩΝ Τελευταία Νέα