Ολυμπιακός: Ανακοίνωσε τον Βόσνιο πίβοτ Ελμίρ Γκράτζαν

Newsroom
Ολυμπιακός: Ανακοίνωσε τον Βόσνιο πίβοτ Ελμίρ Γκράτζαν

bet365

O Bόσνιος πίβοτ Ελμίρ Γκράτζαν είναι ο νέος βασικός πίβοτ της ομάδας χάντμπολ του Ολυμπιακού, όπως είχε προαναγγείλει το Gazzetta από τις 17 Ιουλίου.

Όπως είχε γράψει το Gazzetta από τις 17 Ιουλίου ο Ελμίρ Γκράτζαν θα είναι παίκτης της ομάδας χάντμπολ του Ολυμπιακού και η διοίκηση του Ερασιτέχνη να ανακοίνωσε τον διεθνή Βόσνιο πίβοτ.

Η ανακοίνωση του Ολυμπιακού


«Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π./«Όμιλος Ξυνή» ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Ελμίρ Γκράτζαν. Ο διεθνής Βόσνιος πίβοτ (ημ. γέννησης 28/12/1993, ύψος 1,90μ.) υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο και εντάσσεται στο ρόστερ της ομάδας χάντμπολ.

Την περασμένη πενταετία (2017-22) ο Ελμίρ Γκράτζαν ήταν βασικό μέλος της Πέλιστερ Μπίτολα, ενώ πέρυσι, σκόραρε 42 γκολ στο EHF Eurοpean League. Από το 2015 έως το 2017, αγωνίστηκε στη Βοσνία/Ερζεγοβίνη και την Bosna Sarajevo και το 2012-15, φόρεσε τη φανέλα της RK Borac. Την καριέρα του, την ξεκίνησε από την MRK Gorazde (2010-12), ενώ είναι διεθνής με την Εθνική ομάδα Ανδρών της πατρίδας του».

«Είμαι πολύ χαρούμενος που έρχομαι στον Ολυμπιακό, την πρωταθλήτρια ομάδα στην Ελλάδα. Είναι μεγάλη τιμή και ευθύνη για μένα. Ελπίζω, αυτή η χρονιά που έρχεται να είναι επιτυχημένη για την ομάδα και να πετύχουμε σπουδαία αποτελέσματα», δήλωσε ο παίκτης στην ιστοσελίδα του συλλόγου.


 

Α1 ΑΝΔΡΩΝ Τελευταία Νέα