Ολυμπιακός: Φέρνει τον Βόσνιο πίβοτ Ελμίρ Γκράτζαν

Ολυμπιακός: Φέρνει τον Βόσνιο πίβοτ Ελμίρ Γκράτζαν

Ολυμπιακός: Φέρνει τον Βόσνιο πίβοτ Ελμίρ Γκράτζαν

bet365

O Βόσνιος πίβοτ Ελμίρ Γκράτζαν έπειτα από πέντε χρόνια στην Πέλιστερ, συμφώνησε με τον Ολυμπιακό, δίνοντας τεράστια ισχύ στη θέση του πίβοτ στους πρωταθλητές της Handball Premier.

Σε μια σημαντική ενίσχυση στη θέση του πίβοτ προχωρά η ομάδα χάντμπολ του Ολυμπιακού, έχοντας έρθει σε συμφωνία με τον Ελμίρ Γκράτζαν από τη Βοσνία/Ερζεγοβίνη.

Ο Γκράτζαν αναφέρθηκε στη συμφωνία με τους «ερυθρόλευκους» σε δηλώσεις του στην ιστοσελίδα klix.ba, λέγοντας: «Ένας νέος σύλλογος και μια νέα πρόκληση. Ο Ολυμπιακός είναι ένα μεγάλο όνομα στον κόσμο του αθλητισμού. Φυσικά, είναι μεγάλη πρόκληση για μένα να παίξω για την πρωταθλήτρια Ελλάδας, σε κάθε περίπτωση θα δείξω τον καλύτερό μου εαυτό»

Ο 28χρονος παίκτης αποτέλεσε βασικό στέλεχος της Πέλιστερ Μπίτολα στα πέντε χρόνια παρουσίας του στην ομάδα από τη Βόρεια Μακεδονία και συμφώνησε για μονοετή συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό, με δυνατότητα επέκτασής του.

edmir

Μάλιστα ο Γκράτζαν την προηγούμενη σεζόν τέθηκε αντίπαλος της ΑΕΚ στη φάση των ομίλων στο EHF Eurοpean League, με την Πέλιστερ να επικρατεί και στα δύο παιχνίδια και τον Γκράτζαν να σημειώνει 2 γκολ στον παιχνίδι της Χαλκίδας, αλλά τέσσερα στον αγώνα στην Μπίτολα, ολοκληρώντοντας τη διοργάνωση με 42 συνολικά γκολ.

Αρχισε την καριέρα του από την MRK Γκοράζντε, ενώ ακόμα αγωνίστηκε στην Μπόρατς και για μια περίοδο στην Τουρκία, πριν καταλήξει στην Πέλιστερ.

 

Α1 ΑΝΔΡΩΝ Τελευταία Νέα