Κοτανίδης στο Gazzetta: «Ηταν μαγικό για εμάς, ήταν σαν να παίξαμε σε συνθήκες Euroleague»

Κοτανίδης στο Gazzetta: «Ηταν μαγικό για εμάς, ήταν σαν να παίξαμε σε συνθήκες Euroleague»

Ο Κώστας Κοτανιδης

bet365

O Ολυμπιακός έχασε στα πέναλτι το τρόπαιο του EHF European Cup από τη Βάλουρ, όμως ο τερματοφύλακας Κωνσταντίνος Κοτανίδης δεν μπορεί να ξεχάσει τις στιγμές που έζησε στο ΣΕΦ.

Ο Ολυμπιακός έφθασε τόσο κοντά στην κατάκτηση του EHF European Cup, απέναντι στη Βάλουρ, με την ισλανδική ομάδα να σκοράρει εννέα δευτερόλεπτα πριν από το τέλος για το 31-27, στέλνοντας τον τελικό στα πέναλτι και εκεί να το κατακτά με τελικό σκορ 35-32.

Την ώρα της προθέρμανσης ο Κωνσταντίνος Κοτανίδης μιλώντας στο Gazzetta σκεφτόταν τις στιγμές που θα ζούσε ο ίδιος και οι συμπαίκτες του, με 7000 περίπου θεατές να έρχονται στο ΣΕΦ για ένα μεγάλο παιχνίδι χάντμπολ.

Ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού ήταν συγκλονιστικός, είχε 12/39 αποκρούσεις, όμως η κούπα δεν ήρθε. Μετά τον τελικό και με το ασημένιο μετάλλιο, μας εξέφρασε όλο αυτό που έζησε στο φαληρικό στάδιο.

«Θέλω να σταθώ στην προσπάθεια που έκανε η ομάδα, το αποτέλεσμα δεν αλλάζει πλέον, δώσαμε τα πάντα, σε όλη τη διάρκεια του αγώνα ήμασταν εντός του στόχου κατάκτησης. Αποδείξαμε πως δεν έχουμε να ζηλέψουμε και να φοβηθούμε τίποτα από ομάδες ευρωπαϊκού επιπέδου, όπως είναι η Βάλουρ. Ο Ολυμπιακός θεωρώ πως κάνει τα σωστά βήματα για να αφήσει τη σφραγίδα του και στο χάντμπολ στην Ευρώπη» είπε αρχικά ο Κοτανίδης και συμπλήρωσε.

«Ήταν μαγικό για εμάς, ήταν σαν να παίξαμε σε συνθήκες Euroleague, δεν έχουμε βιώσει ξανά κάτι παρόμοιο, θέλω να πω ένα μεγάλο "ευχαριστώ" στον κόσμο. Δεν νιώσαμε πίεση, ήταν κάτι πρωτόγνωρο και για τους παίκτες της Βάλουρ, θέλαμε κάποια λεπτά για να το συνειδητοποιήσουμε

Ο Ολυμπιακός βοηθάει αρκετά το τμήμα χάντμπολ, αν προχωρήσει σε μεγαλύτερη βοήθεια θα είναι για το καλό του αθλήματος και του συλλόγου, γιατί ο Ολυμπιακός είναι από τους κορυφαίους πολυαθλητικούς συλλόγους στον κόσμο».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα