Ολυμπιακός: Ο Βαγγέλης Μαρινάκης θα είναι στο ΣΕΦ για τον ιστορικό τελικό

Ολυμπιακός: Ο Βαγγέλης Μαρινάκης θα είναι στο ΣΕΦ για τον ιστορικό τελικό

Newsroom
marinakis

bet365

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης θα δώσει το «παρών» στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, στο πλαίσιο του δεύτερου τελικού για το EHF European Cup, ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Βαλούρ.

Στη μεγαλύτερη ευρωπαϊκή βραδιά του τμήματος χάντμπολ του Ολυμπιακού, ο διοικητικός ηγέτης του συλλόγου Βαγγέλης Μαρινάκης θα παρευρεθεί στο ΣΕΦ για να στηρίξει από κοντά την ομάδα στον δεύτερο τελικό του EHF European Cup κόντρα στην ισλανδική Βαλούρ.

Ο τελικός είναι προγραμματισμένος για το βράδυ Σαββάτου (20.00, One Channel) με τον Ολυμπιακό να καλείται να ανατρέψει την εις βάρος του διαφορά από τον πρώτο αγώνα, όπου ηττήθηκε με 30-26. Οι «ερυθρόλευκοι» στο ειδικά διαμορφωμένο ΣΕΦ, πέρα από τον Βαγγέλη Μαρινάκη, θα έχουν στο πλευρό τους τουλάχιστον 5.000 κόσμο ο οποίος θα στηρίξει με τη φωνή του την ομάδα να πετύχει το στόχο της.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα