Ολυμπιακός: «Να βγάλουμε πάθος κόντρα στην ΑΕΚ για να χαμογελάσουμε στο τέλος»

Ολυμπιακός: «Να βγάλουμε πάθος κόντρα στην ΑΕΚ για να χαμογελάσουμε στο τέλος»

Κώστας Ευθυμιάδης
Καραμπουρνιώτης και Πασσιάς αλληλοσυγχαίρονται

bet365

Ο Παναγιώτης Καραμπουρνιώτης μίλησε για το μεγάλο ντέρμπι κυπέλλου του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ (31/1, 18:00).

Το παιχνίδι που θα κρίνει το τελευταίο εισιτήριο για τα προημιτελικά του κυπέλλου χάντμπολ ανδρών, θα είναι το αυριανό (31/1) μεταξύ του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ στην Ηλιούπολη (18:00).

Μετά την διακοπή του πρωταθλήματος λόγω Ευρωπαϊκού, οι «ερυθρόλευκοι» αναμενόμενα παρουσίασαν μέτρια εικόνα στην επανέναρξη κόντρα στην Δράμα και χρειάστηκε να κάνουν μια σημαντική ανατροπή στο δεύτερο ημίχρονο για να πάρουν τη νίκη.

Στην ίδια μοίρα βέβαια είναι και η ΑΕΚ που θέλει να πάρει και μία ρεβάνς για την ήττα στο πρωτάθλημα.

Για τον Ολυμπιακό και το αυριανό κρίσιμο ματς του κυπέλλου, ο Παναγιώτης Καραμπουρνιώτης, δήλωσε στην ιστοσελίδα του Ερασιτέχνη: «Στόχος μας είναι, να συνεχίσουμε την δουλειά από εκεί που την αφήσαμε, πριν από τα Χριστούγεννα. Έχουμε μπροστά μας ένα ντέρμπι με την ΑΕΚ, για τον θεσμό του Κυπέλλου. Και όλοι στην ομάδα ξέρουμε πόσο σημαντικά είναι αυτά τα παιχνίδια. Θέλουμε να βγάλουμε το πάθος, σε συνδυασμό με την ποιότητα μας, ώστε να χαμογελάσουμε στο τέλος. Σε αυτήν την προσπάθεια θέλουμε κοντά μας τον όγδοο παίκτη μας, τον κόσμο μας, να μας δώσει την έξτρα δύναμη κατά την διάρκεια του αγώνα».

 

Τελευταία Νέα