Ανανιάδης: «Σήμερα πανηγυρίζουμε, αύριο πάμε με το ίδιο πάθος»

Newsroom
Ανανιάδης: «Σήμερα πανηγυρίζουμε, αύριο πάμε με το ίδιο πάθος»

bet365

Σε πελάγη ευτυχίας ο προπονητής της Πυλαίας, Χαράλαμπος Ανανιάδης μετά το τέλος του αγώνα.

Δύο λεπτά πριν το τέλος του αγώνα, οι πανηγυρισμοί είχαν ήδη αρχίσει στον πάγκο της Πυλαίας, με… μπροστάρη τον Χαράλαμπο Ανανιάδη.

Ο τεχνικός της ομάδας βλέποντας πως ο ΠΑΟΚ δεν έχει χρόνο να γυρίσει το παιχνίδι, άρχισε το γλέντι στον πάγκο μαζί με τους φίλους της ομάδας που πανηγύρισαν την πρώτη πρόκριση του σωματείου σε τελικό κυπέλλου στο χάντμπολ.

Στις δηλώσεις που… προσπάθησε να κάνει, αφού τον μπουγέλωναν συνεχώς οι παίκτες του, είπε: «Ο ΠΑΟΚ ήταν το φαβορί, όλη τη χρονιά όμως παλεύαμε. Εχουμε το μικρότερο μπάτζετ και τη πιο νεανική ομάδα. Μας βγήκε το ματς, κερδίσαμε μονομαχίες. Μόνο μπράβο σε αυτά τα παιδιά. Σε όσα παιχνίδια ξεκινήσαμε δυνατά ή κερδίσαμε ή ήμασταν αρκετά ανταγωνιστικοί. Στα τελευταία λεπτά κάναμε βεβιασμένες προσπάθειες και ο ΠΑΟΚ έτρεξε και μείωσε, αλλά μείναμε συγκεντρωμένοι και φτάσαμε σε μία ιστορική πρόκριση. Όταν είσαι σε Final-4 δεν σκέφτεσαι να χάσεις. Αυτό κάναμε σήμερα. Με τα παιδιά είμαι και πρώην συμπαίκτης. Είμαστε φίλοι».

Οσον αφορά τον αυριανό τελικό, ο τεχνικός της Πυλαίας ήταν ξεκάθαρος: «Να το πανηγυρίσουμε έστω και μία ώρα σήμερα. Θα είμαστε μεγάλο αουτσάιντερ, αλλά θα παίξουμε με τον ίδιο πόθο και θέληση. Από εκεί και πέρα… ένα παιχνίδι είναι».

@Photo credits: eurokinissi
 

Τελευταία Νέα