Οζίλ, Λονγκόρια και Άπτον αγοράζουν το 50% της Νεκάξα!

Gazzetta team
Οζίλ, Λονγκόρια και Άπτον αγοράζουν το 50% της Νεκάξα!

bet365

Fund με έδρα της ΗΠΑ και συμμετέχοντες σε αυτό μεταξύ άλλων τους Μεσούτ Οζίλ, Εύα Λονγκόρια και Κέιτ Άπτον έχει έρθει σε συμφωνία με τη Νεκάξα για να αγοράσει το 50% των μετοχών της ομάδας από το Μεξικό.

Σε συμφωνία για την αγορά του 50% του πακέτου μετοχών της Νεκάξα έχει έρθει fund που εδρεύει στις ΗΠΑ σύμφωνα με την εξειδικευμένη στο επιχειρείν στον αθλητισμό σελίδα, Sportico.

Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, το οποίο αναπαράγεται από μεξικανικά media, στο αμερικανικό fund συμμετέχουν μεταξύ άλλων ο 32χρονος πρώην μέσος των Ρεάλ, Άρσεναλ και νυν της Φενέρμπαχτσε (συμπαίκτης με Δημήτρη Πέλκα), Μεσούτ Οζίλ, η 46χρονη ηθοποιός, παραγωγός, σκηνοθέτης, ακτιβίστρια και επιχειρηματίας Εύα Λονγκόρια, η 28χρονη ηθοποιός και μοντέλο, Κέιτ Άπτον, ο παράγοντας της DC United, Σαμ Πόρτερ και ο 38χρονος παίκτης του μπέιζμπολ, Τζέιμς Βερλάντερ.

Το δημοσίευμα δεν έχει κάνει γνωστό ούτε το ποσό στο οποίο θα κλείσει το deal, ούτε τα χρήματα που θα βάλουν οι ανωτέρω προσωπικότητες του αθλητισμού και του θεάματος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα