Τέβες: «Χάσαμε έναν θρύλο, η νίκη αφιερωμένη στον Ντιέγκο»

Gazzetta team
Τέβες: «Χάσαμε έναν θρύλο, η νίκη αφιερωμένη στον Ντιέγκο»

bet365

Ο Κάρλος Τέβες πανηγύρισε το γκολ κόντρα στην Ιντερνασιονάλ φορώντας τη φανέλα του Μαραντόνα στην Μπόκα και στις δηλώσεις του αφιέρωσε τη νίκη στον Θεό του ποδοσφαίρου, λέγοντας μεταξύ άλλων πως χάθηκε ένας θρύλος, ένας ήρωας.

Από την πρώτη στιγμή που έγινε γνωστή η θλιβερή είδηση του θανάτου του Ντιέγκο Μαραντόνα, ένας από τους ανθρώπους που θρήνησε τον Θεό του ποδοσφαίρου ήταν ο Κάρλος Τέβες. Ο επιθετικός της Μπόκα λάτρευε τον Ντιέγκο και μάλιστα δεν θέλησε να παίξει στο επόμενο παιχνίδι των «χεϊνέζες» με τη Νιούελς.

Κόντρα στην Ιντερνασιονάλ για την φάση των «16» του Copa Libertadores ο «απάτσι» όχι μόνο έπαιξε αλλά πέτυχε και το μοναδικό γκολ οδηγώντας την ομάδα του στη νίκη με 1-0. Ένα γκολ που πανηγύρισε φορώντας τη φανέλα του Ντιέγκο στη Μπόκα από το 1981, την οποία του την είχε δώσει ο ίδιος ο Μαραντόνα.

Στις δηλώσεις που ακολούθησαν ο Τέβες εμφανώς συγκινημένος ανέφερε τα εξής: «Ήταν ένας μικρός φόρος τιμής για τον Ντιέγκο, να πανηγυρίσω με την φανέλα που μου έδωσε ο ίδιος. Σίγουρα με βλέπει από ψηλά. Η νίκη είναι αφιερωμένη σε αυτόν και την οικογένεια του. Χάσαμε ένα θρύλο, έναν ήρωα. Η κοινωνία της Αργεντινής πονάει αλλά θα συνέλθουμε. Και για την ομάδα δεν ήταν εύκολο να μπούμε και να παίξουμε. Αλλά τα καταφέραμε και αξίζουν μπράβο σε όλους μας».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα