Μαραντόνα: Σκόραρε και πανηγύρισε με φανέλα του Ντιέγκο ο Τέβες (vid)

Gazzetta team
Μαραντόνα: Σκόραρε και πανηγύρισε με φανέλα του Ντιέγκο ο Τέβες (vid)

bet365

Ο Κάρλος Τέβες έκανε στο 63' το 0-1 για την Μπόκα επί της Ιντερνασιονάλ με τον «απάτσι» να πανηγυρίζει έχοντας από μέσα την φανέλα του τεράστιου Ντιέγκο Μαραντόνα την οποία του την είχε δώσει ο ίδιος.

Την περασμένη βδομάδα ο αγώνας της Ιντερνασιονάλ με την Μπόκα είχε αναβληθεί λόγω του θανάτου του Θεού του ποδοσφαίρου, Ντιέγκο Μαραντόνα. Σήμερα έγινε η συνάντηση των δύο ομάδων για το Copa Libertadores, με τον Κάρλος Τέβες να γίνεται πρωταγωνιστής. Ο Αργεντίνος επιθετικός σκόραρε στο 63' κάνοντας το 0-1 για την Μπόκα και πανηγύρισε έχοντας από μέσα του τη φανέλα του Ντιέγκο Μαραντόνα. Μια φανέλα που ήταν του 1981 και την οποία του την είχε δώσει ο ίδιος ο θρύλος του ποδοσφαίρου. Για την ιστορία η Μπόκα επικράτησε μέσα στην Βραζιλία με 1-0 και έκανε άλμα πρόκρισης στα προημιτελικά του θεσμού.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα