Μαραντόνα: Οι τελευταίες ώρες, οι δυο καημοί και το «Plan Cuba»

Μαραντόνα: Οι τελευταίες ώρες, οι δυο καημοί και το «Plan Cuba»

bet365

Το «Plan Cuba» που δεν ήρθε ποτέ και οι δυο καημοί που τον «έπνιξαν». Ο Ντιέγκο Μαραντόνα «έσβησε» στα χέρια του αδελφού του.

Σοκάρουν οι τελευταίες λεπτομέρειες για τον θάνατο του Ντιέγκο Μαραντόνα, ο οποίος υπέστη βαρή καρδιακό επεισόδιο το μεσημέρι της Τετάρτης. Ο Ντιεγκίτο σηκώθηκε στις 10 το πρωί, ωστόσο αισθάνθηκε έντονη αδιαθεσία κι επέστρεψε άμεσα στο κρεβάτι. Ωστόσο, οι δυο πιστοί του φύλακες, Μαξιμιλιάνο Πομάργκο και Χόνι Εσπόζιτο κατάλαβαν πως κάτι συμβαίνει, δεν ήταν ήρεμοι... Ετσι, άρχισαν να τηλεφωνούν σε γιατρούς και συγγενείς. Το μυαλό του γιατρού του, Λεοπόλδο Λούκε, του δικηγόρου του, Ματίας Μόρλα πήγε στο κακό. Η Ντάλμα, η Τζιανίνα και η Τζάνα ήταν έντρομες μετά το τηλεφώνημα. Γύρω στο μεσημέρι, η γειτονιά του Σαν Αντρες, στα σύνορα μεταξύ Tigre και Escobar είχε γεμίσει με μισή ντουζίνα ασθενοφόρα. Ολοι οι διασώστες των ασθενοφόρων προσπαθούσαν να βοηθήσουν τον Ντιέγκο, όμως οι απινιδωτές και οι δεκάδες προσπάθειες ανάνηψης δεν μπόρεσαν να τον σώσουν. Η 25η Νοεμβρίου αποδείχθηκε καταραμένη για τον Ντιέγκο, ήταν η μέρα που η ντρίμπλα του δεν ήταν αρκετή!

Τις τελευταίες ημέρες ήταν ανήσυχος, είχε κατάθλιψη και η κατάσταση δεν βελτιωνόταν. Ο γιατρός του, ο ψυχολόγος του και η ψυχίατρός του ανέλυαν το πλάνο «επιστροφή στην Κούβα». Ο Ντιέγκο λάτρευε την Κούβα, ήταν η χώρα του αγαπημένου του Φιντέλ. Ο Μαραντόνα ήταν τόσο άσχημα ψυχολογικά αυτές τις μέρες που το «Plan Cuba» ήταν κάτι περισσότερο από μια ευκαιρία. Και περισσότερο μετά την «πρόσκληση» από τον Τόνι Κάστρο, τον του Φιντέλ, ο οποίος ήρθε σε επαφή με το περιβάλλον του Ντιέγκο για να του προσφέρει διαμονή και μυστικότητα για να αναρρώσει.

Ο Ντιέγκο πέθανε έχοντας δυο μεγάλους καημούς. Ο πρώτος, που δεν μπόρεσε να ξανασμίξει στα τελευταία γενέθλιά του (τον περασμένο Οκτώβριο, 30) με όλα τα παιδιά του: Dalma Nerea, Gianinna Dinorah, Jana, Diego Fernando και Diego Jr. (ο πρωτότοκος που δεν μπορούσε να έρθει από τότε που νοσηλεύτηκε με Covid-19 στη Νάπολη), καθώς και ότι δεν είδε τον αγαπημένο εγγονό του Benjamín Agüero Maradona, τον γιο που είχε η "Gianni" με τον Σέρχιο Αγουέρο.

Ο Ντιέγκο πέθανε στα χέρια του φίλου του, Μαξιμιλιάνο Πομάργκο, του αδελφού του Μόρλα και του ανιψιού του, Χόνι Εσπόζιτο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα