Το προνόμιο του Ροναλντίνιο στη φυλακή

Gazzetta team
Το προνόμιο του Ροναλντίνιο στη φυλακή

bet365

Μπορεί ο Ροναλντίνιο το τελευταίο διάστημα να βρίσκεται στη φυλακή της Παραγουάης, ωστόσο φαίνεται πως διαθέτει ένα προνόμιο το οποίο δεν μπορούν να απολαύσουν οι υπόλοιποι κρατούμενοι.

Σούπερ προσφορά* στα Virtual Sports | *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Πριν από μερικές ημέρες, είχαν κυκλοφορήσει στο διαδίκτυο φωτογραφίες με το κελί του Βραζιλιάνου σταρ στις φυλακές της Παραγουάης.

Ο Βραζιλιάνος σταρ έκλεψε» τις εντυπώσεις και σε παιχνίδι ποδοσφαίρου που διοργανώθηκε στις φυλακές. Ωστόσο είναι γεγονός πως ο Ρόνι περνάει δύσκολα με όλη αυτή την περιπέτεια.

Βέβαια, ο 39χρονος διαθέτει ένα προνόμιο στη φυλακή το οποίο οι υπόλοιποι δεν το έχουν. Μπορεί κάθε βράδυ να τηλεφωνεί στη μητέρα του και να συνομιλεί μαζί της.

Αλλωστε, ο Ροναλντίνιο είχε δηλώσει πως κύρια ανησυχία του είναι η κατάσταση υγείας της μητέρας του, η οποία έχει τα δυο παιδιά της στη φυλακή και όχι η δική του.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα