Ετσι είναι το κελί του Ροναλντίνιο στις φυλακές της Παραγουάης (pics & vid)

Ετσι είναι το κελί του Ροναλντίνιο στις φυλακές της Παραγουάης (pics & vid)

Gazzetta team
Ετσι είναι το κελί του Ροναλντίνιο στις φυλακές της Παραγουάης (pics & vid)

bet365

Ο Ροναλντίνιο εδώ και λίγα 24ωρα βρίσκεται στις φυλακές της Παραγουάης, εξαιτίας των πλαστών διαβατηρίων που είχε για να εισέλθει στη χώρα, μαζί με τον αδερφό του.

Champions League με Super Combo προσφορά* | *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Οπως ήταν αναμενόμενο, ο Βραζιλιάνος βρίσκεται στο επίκεντρο το τελευταίο διάστημα, με τους θαυμαστές να ανησυχούν για την κατάσταση του «Ρόνι». Ενας από τους φύλακες, ο Μπλας Βέρα φρόντισε να καθησυχάσει τον κόσμο, λέγοντας χαρακτηριστικά πως ο Ροναλντίνιο μαζί με τον αδερφό του είναι καλά στην υγεία τους.

«Τα πηγαίνει καλά. Είναι σε καλή διάθεση, όπως τον είδατε στη φωτογραφία. Είναι μαζί με τον αδερφό του σε ένα κελί και έχουν από ένα κρεβάτι, τηλεόραση και ανεμιστήρα. Χρησιμοποιούν κοινόχρηστες τουαλέτες και μπορούν να προαυλίζονται σε όλη τη διάρκεια της ημέρας», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Μάλιστα, σύμφωνα με τα λεγόμενα του φύλακα, ένας παλιός γνώριμος του ελληνικού ποδοσφαίρου επισκέφθηκε τον 39χρονο σταρ. Ο λόγος για τον άλλοτε ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ, Κάρλος Γκαμάρα, ο οποίος μαζί με άλλους παλαίμαχους, επισκέφθηκαν τον Ρόνι, θέλοντας να του δώσουν δύναμη και κουράγιο για τα όσα περνάει.

Ο Γκαμαρά μετά την επίσκεψη του, τόνισε πως η μεγαλύτερη ανησυχία του Βραζιλιάνου είναι η μητέρα του: «Πήγα στη φυλακή για να επισκεφθώ τον Ροναλντίνιο κι αυτός μου είπε τα εξής: Ηρθα από χαμηλά, γνωρίζω τι σημαίνει να υποφέρεις. Το μόνο που με ανησυχεί τώρα είναι η μητέρα μου. Τα υπόλοιπα θα διευθετηθούν. Ως άντρας πρέπει να κάνω υπομονή, αλλά η μητέρα μου είναι η μεγαλύτερη ανησυχία που έχω», τόνισε ο πρώην Παραγουανός άσος της Ενωσης.

 

Τελευταία Νέα