Ραχίμ Στέρλινγκ: Εξέταση κορονοϊού λόγω του Γιουσέιν Μπολτ

Gazzetta team
Ραχίμ Στέρλινγκ: Εξέταση κορονοϊού λόγω του Γιουσέιν Μπολτ

bet365

Ο Ραχίμ Στέρλινγκ, προτού ενσωματωθεί στην Εθνική Αγγλίας, θα υποβληθεί σε επαναλαμβανόμενα τεστ κορονοϊού, επειδή έδωσε το παρών στο πάρτι γενεθλίων του Γιουσέιν Μπολτ, ο οποίος μπήκε προληπτικά σε καραντίνα, φοβούμενος ότι είναι θετικός στον ιό Covid-19.

Μαζεύονται τα προβλήματα για τον ομοσπονδιακό τεχνικό της Αγγλίας, Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ, ενόψει των αγώνων με Ισλανδία και Δανία για το Nations League, τον Σεπτέμβριο.

Ο προπονητής των Τριών Λιονταριών δεν γνωρίζει ακόμα αν θα έχει στην διάθεσή του τον Χάρι Μαγκουάιρ, ο οποίος παραμένει στην Ελλάδα, εν αναμονή της δίκης του για όσα συνέβησαν στην Μύκονο.

Εκτός από τον κεντρικό αμυντικό και αρχηγό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, όμως, ο Σάουθγκεϊτ δεν γνωρίζει αν θα υπολογίζει και στον Ραχίμ Στέρλινγκ. Ο λόγος; Ο επιθετικός της Μάντσεστερ Σίτι βρέθηκε την περασμένη Παρασκευή (21/08) στην Τζαμάικα και στο πάρτι γενεθλίων του πολλάκις Ολυμπιονίκη Γιουσέιν Μπολτ, ο οποίος μπήκε από μόνος του σε καραντίνα, φοβούμενος ότι είναι θετικός στον κορονοϊό.

Ο Στέρλινγκ θα υποβληθεί σε επαναλαμβανόμενα τεστ για τον ιό Covid-19, προτού ενσωματωθεί στην αποστολή της Εθνικής Αγγλίας, η οποία θα απομονωθεί στην «φούσκα» του προπονητικού κέντρου στο Σεντ Τζορτζ Παρκ.

Όπως και ο Στέρλινγκ, βεβαίως, όλοι οι διεθνείς θα περάσουν από την συγκεκριμένη διαδικασία. Αν οποιοσδήποτε παίκτης έχει συμπτώματα ή βρεθεί θετικός σε εξέταση, δεν θα του επιτραπεί να έρθει σε επαφή με τους υπόλοιπους παίκτες.

 

UEFA NATIONS LEAGUE Τελευταία Νέα