Μαγκουάιρ: Με παρέα Αλβανών καυγάδισε στη Μύκονο!

Μαγκουάιρ: Με παρέα Αλβανών καυγάδισε στη Μύκονο!

Gazzetta team
Μαγκουάιρ: Με παρέα Αλβανών καυγάδισε στη Μύκονο!

bet365

Ο Χάρι Μαγκουάιρ τα έβαλε με παρέα Αλβανών, καθώς ένας από αυτούς ήταν που πλησίασε την αδερφή του και την χαράκωσε με αιχμηρό αντικείμενο στο χέρι!

Σύμφωνα με όσα μεταφέρει η Sun, η παρέα του Μαγκουάιρ τα έβαλε με Αλβανούς, ένας εκ των οποίων έμοιαζε με... γκάνγκστερ και πλησίασε την αδερφή του αρχηγού της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Όταν η Ντέιζι αρνήθηκε να του μιλήσει, τότε εκείνος της προκάλεσε τραυματισμό στο χέρι με αιχμηρό αντικείμενο και κάπως έτσι ξεκίνησε ο μεγάλος καυγάς που οδήγησε τον Χάρι Μαγκουάιρ στην Αστυνομία και στον εισαγγελέα Σύρου, απ' όπου πήρε προθεσμία για ν' απολογηθεί, έχοντας γίνει το θέμα των ημερών για το αγγλικό ποδόσφαιρο...

«Ο Μαγκουάιρ ήταν με τη σύντροφό του σε μπαρ, όταν η αδερφή του, Ντέιζι, προσεγγίστηκε από μια παρέα Αλβανών. Ένας από αυτούς, που κάποιες πηγές λένε πως έμοιαζε με γκάνγκστερ, άρχισε να μιλά στην Ντέιζι. Όταν εκείνη τον απέρριψε, εκείνος την έπιασε και την τραυμάτισε με ένα μεταλλικό αντικείμενο στο χέρι. Εκείνη μάτωσε και λιποθύμησε. Τότε ο Χάρι επενέβη και άρχισε ο καβγάς. Ήθελε να φύγει από εκεί με ταξί, αλλά κατέληξαν σε συμπλοκές και τελικά έφτασαν στο αστυνομικό τμήμα», έγραψε χαρακτηριστικά η Sun.

Ο αρχηγός της Γιουνάιτεντ έχει επιστρέψει από χθες στην Αγγλία και αναμένει τις εξελίξεις. Η δίκη του έχει οριστεί για την Τρίτη, αλλά δεν θα παραστεί.

Διαβάστε επίσης:

Sun: «Ο Μαγκουάιρ έπινε άφθονο αλκοόλ από την πρώτη μέρα και πλήρωσε τεράστιους λογαριασμούς» (pic)

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα