Κριστιάνο Ρονάλντο: Ζεσούς και πρόεδρος Ομοσπονδίας τον «κυνήγησαν» μέχρι το αεροδρόμιο
Νέες αποκαλύψεις έρχονται σιγά σιγά στο φως της δημοσιότητας, μετά την απόφαση του Κριστιάνο Ρονάλντο να εγκαταλείψει την αποστολή της Εθνικής Πορτογαλίας, σχεδόν μια ημέρα πριν το παιχνίδι με τη Δανία στην Κοπεγχάγη για το Nations League.
Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ αποχώρησε από την προπόνηση των Ιβήρων και εν συνεχεία από την αποστολή, αναφέροντας μέσω των social media πως όλοι θα μάθουν σύντομα την αλήθεια, ενώ δημοσίευμα της O'Jogo κάνει λόγο για απόφαση του 41χρονου να αποσυρθεί οριστικά από την Εθνική.
Κανείς δεν γνωρίζει ακόμη τους λόγους που έφεραν τον CR7 σε αυτή την -ακραία- κατάσταση, ωστόσο φαίνεται πως οι άνθρωποι της Πορτογαλίας προσπάθησαν μέχρι τελευταία στιγμή να του αλλάξουν γνώμη. Αυτό τουλάχιστον αναφέρει η Marca, που εξηγεί πως ο Χόρχε Ζεσούς μαζί με τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας, Πέδρο Προένσα, πήραν... από πίσω τον Κριστιάνο μέχρι το αεροδρόμιο.
Εκεί, μιλώντας του θέλησαν να τον μεταπείσουν, ωστόσο ο ίδιος φέρεται πως δεν ήθελε να ακούσει τίποτα, επιβιβάστηκε στο ιδιωτικό του αεροπλάνο και πέταξε για Μαδρίτη.
🚨💣 BREAKING: Jorge Jesus and Portugal FA president RUSHED to the airport to try and convince Cristiano Ronaldo to STAY.
— Madrid Xtra (@MadridXtra) September 30, 2026
He did NOT listen and boarded his plane.
They now consider his international retirement DONE. @marca pic.twitter.com/Qhg3vYbBJt
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
