Γερμανία - Ελλάδα: Η ενδεκάδα που επέλεξε ο Κλοπ
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google Με Αντεγέμι και Κίμιχ η Γερμανία κόντρα στην Εθνική Ελλάδας. Αποστολή στο Άουγκσμπουργκ Γιώργος Σακελλαρίου.
Ο Γιούργκεν Κλοπ στο WWK Arena του Άουγκσμπουργκ δίνει το πρώτο του εντός έδρας ματς ως προπονητής της εθνικής Γερμανίας κόντρα στην Εθνική Ελλάδας.
Ο καταξιωμένος τεχνικός στο ματς με τη γαλανόλευκη θα έχει στο τέρμα τον Νίμπελ, δεξί μπακ θα είναι ο Μπράουν, αριστερό ο Μπίσεκ και στόπερ οι Τα και Βάγκνομαν.
Στα χαφ θα παίξουν οι Κίμιχ, Ενμέτσα, δεξιά στην επίθεση ο Σάντε, αριστερά, ο Αντεγέμι και ο Κοντέ πίσω από τον Εμπνουνταλίμπ.
@Photo credits: eurokinissi
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
