Η «πιο hot οπαδός του Μουντιάλ» είδε την Κροατία και «έριξε» το Instagram! (pics)

Η «πιο hot οπαδός του Μουντιάλ» είδε την Κροατία και «έριξε» το Instagram! (pics)

Η Ιβάνα Κνολ είδε Κροατία και... έριξε το Instagram

bet365

Η εκρηκτική Ιβάνα Κνολ βρέθηκε στο πλευρό της εθνικής ομάδας της Κροατίας για τον τελικό του Nations League κι άναψε «φωτιές» στην εξέδρα του «Ντε Κάιπ».

Τη γνωρίσαμε στο Μουντιάλ και τα γήπεδα του Κατάρ. Οι φωτογράφοι έψαχναν το «κλικ» της σε κάθε ευκαιρία, οι απλοί φίλαθλοι δεν δίσταζαν να ζητήσουν μια φωτογραφία μαζί της.

Η Ιβάνα Κνολ ήταν μια από τις πιο hot παρουσίες στα γήπεδα του τουρνουά, στηρίζοντας από κοντά την Κροατία σε κάθε της βήμα. Κι αυτό έπραξε και στον μεγάλο τελικό του Nations League, ανάβοντας «φωτιές» στην εξέδρα του «Ντε Κάιπ» και... ρίχνοντας το Instagram.

Η 30χρονη Μις Κροατία βρέθηκε εκ νέου στο πλευρό της εθνικής της ομάδας, παρακολουθώντας από κοντά την οδυνηρή ήττα της Hrvatska στον τελικό με την Ισπανία που οδηγήθηκε στα πέναλτι, αλλά από τη μεριά της κέρδισε για άλλη μια φορά τις εντυπώσεις.

Αυτή δεν ήταν η μοναδική φορά που τράβηξε τα βλέμματα σε τελικό μετά το Μουντιάλ, αφού έδωσε το παρών και στον πρόσφατο τελικό του Champions League στην Κωνσταντινούπολη.

Ιβάνα Κνολ

Ιβάνα Κνολ

@Photo credits: Instagram: @knolldoll
 

UEFA NATIONS LEAGUE Τελευταία Νέα