ΓεροΓιοβάισα: Ώρα... κούπας για την «χρυσή» γενιά!

γεροΓιοβάισα γεροΓιοβάισα
Κροατία

bet365

Η φανταστική Κροατία του Λούκα Μόντριτς έχει την ευκαιρία στον τελικό του Nations League να πανηγυρίσει ένα τρόπαιο και ο ΓεροΓιοβάισα κάνει... πρόωρα την στέψη.

Τι λέγαμε για την Ελλάδα; Θα δυσκολευόταν η ομάδα του Γκουστάβο Πογιέτ κόντρα στην μαχητική Ιρλανδία, όμως στο τέλος της βραδιάς θα έπαιρνε το τρίποντο. Απόλυτη δικαίωση. Η ισοφάριση «άγχωσε» τους Γαλανόλευκους, όμως η συνεργασία Μπακασέτα - Μασούρα έκρινε το ματς και η Εθνική πάει στο Παρίσι, έχοντας κάνει το 2/2.

Σήμερα αλλάζουμε διοργάνωση, καθώς δεν έχουμε προκριματικά Euro λόγω του μεγάλου τελικού του Nations League. Η «χρυσή» γενιά της Κροατίας απέκλεισε την Ολλανδία στο Ρότερνταμ και απόψε (18/6, 21:45) έχει την ευκαιρία της κόντρα στην Ισπανία να βάλει τσεκ στο τελευταίο «κουτάκι». Να σηκώσει ένα τρόπαιο.

Φυσικά και είναι «αουτσάιντερ» κόντρα στην Ισπανία, όμως αυτό ίσχυε και στις εξαιρετρικές πορείες που έκανε στα Μουντιάλ του 2018 και του 2022. Το Ζάγκρεμπ «κάηκε» τον περασμένο Δεκέμβρη όταν η Χρβάτσκα γύρισε από το Κατάρ με το μετάλλιο της τρίτης θέσης, όμως η ομαδάρα του Ζλάτκο Ντάλιτς και ο αειθαλής Λούκα Μόντριτς αξίζουν κούπα.

Περιμένω ένταση, πάθος, τρέξιμο, «ξύλο» και κατάκτηση της Κροτίας σε απόδοση 2.40. Επισήμανση. Λέω για κατάκτηση και όχι... ξερό «άσο». Η Χρβάτσκα είναι μαι ομάδα... παρατάσεων. Τα τελευταία 25 χρόνια, η Κροατία έχει παίξει 12 παιχνίδια με δυνατότητα παράτασης και σε εννέα εξ αυτών υπήρξε έξτρα μισάωρο. Δεν πήγαν παράταση μόνο στον τελικό του Μουντιάλ της Ρωσίας, στον ημιτελικό του Παγκόσμιου Κυπέλλου του Κατάρ και στον μικρό τελικό με το Μαρόκο.

Στην τελευταία τους συνάντηση μάλιστα στο Euro 2021 οι δυο ομάδες είχαν πάει παράταση στους «16» και η Φούρια Ρόχα προκρίθηκε στην παράταση. Για τους... θαρραλέους το Χ προσφέρεται στο 4.25.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

γεροΓιοβάισα
γεροΓιοβάισα