Πογιέτ: «Το σημαντικό είναι η νίκη, είμαστε λυπημένοι με τον Δημήτρη»

Newsroom
Πογιέτ: «Το σημαντικό είναι η νίκη, είμαστε λυπημένοι με τον Δημήτρη»

bet365

Ικανοποιημένος από τη νίκη επί της Κύπρου (3-0), αλλά όχι από την εμφάνιση εμφανίστηκε ο τεχνικός της Εθνικής, Γκουστάβο Πογιέτ, με τον Ουρουγουανό να τονίζει πως όλοι είναι λυπημένοι για τον τραυματισμό του Λημνιού.

Η Εθνική έκανε το τρία στα τρία στο Nations League επικρατώντας με 3-0 της Κύπρου στο Πανθεσσαλικό και με νίκη επί του Κοσόβου εξασφαλίζουν την πρωτιά στον όμιλο. Ο αγώνας με τη Κύπρο επισκιάστηκε από τον τραυματισμό του Δημήτρη Λημνιού, με τους παίκτες του πάγκου να κοιτάζουν έντρομοι από την τηλεόραση.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο Γκουστάβο Πογιέτ μιλώντας στην κάμερα της NOVA ανέφερε τα εξής: «Κάναμε τη δουλειά. Για την απόδοση δεν είμαι τόσο χαρούμενος και ικανοποιημένος. Το σημαντικό ήταν η νίκη. Είμαστε λυπημένοι για τον Δημήτρη. Ευχόμαστε περαστικά. Περιμένουμε τις εξετάσεις. Θα δούμε το τι θα γίνει».

Για το ματς με το Κόσοβο: «Είναι 50%-50% τα ματς αυτά. Πάμε να δούμε τι θα γίνει με το Κόσοβο».

Για το κλίμα στην Εθνική ομάδα: «Ναι πάντα είναι σημαντικό το κλίμα. Προσπαθούμε ο ένας να γνωρίζει τον άλλον».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

UEFA NATIONS LEAGUE Τελευταία Νέα