Κονατέ: «Ήμουν σε σκάφος στην Ελλάδα και δεν απάντησα όταν με κάλεσαν για την Εθνική»

Κονατέ: «Ήμουν σε σκάφος στην Ελλάδα και δεν απάντησα όταν με κάλεσαν για την Εθνική»

bet365

Ο κεντρικός αμυντικός της Λίβερπουλ, Ιμπραχίμα Κονατέ μίλησε για την παρθενική του κλήση στην εθνική ομάδα της Γαλλίας για την οποία ενημερώθηκε όταν απολάμβανε τις διακοπές του σε σκάφος στη Μύκονο.

Ο Ραφαέλ Βαράν τραυματίστηκε στο πρώτο παιχνίδι της Γαλλίας για το Nations League, στην εντός έδρας ήττα από τη Δανία και o Ντιντιέ Ντεσάμπ κάλεσε εκτάκτως τον κεντρικό αμυντικό της Λίβερπουλ, Ιμπραχίμα Κονατέ για να καλύψει το κενό. Ο 23χρονος στόπερ μίλησε στην συνέντευξη Τύπου ενόψει του αγώνα με την Αυστρία και μίλησε για την πρώτη του κλήση στους «Τρικολόρ» για την οποία ενημερώθηκε όταν απολάμβανε τις διακοπές του σε σκάφος στη Μύκονο, ενώ στην αρχή δεν απάντησε στο τηλεφώνημα από την ομοσπονδία καθώς... περνούσε καλά.

«Ήμουν σε ένα σκάφος με φίλους στην Ελλάδα. Περνούσαμε καλά και γελούσαμε. Είδα δύο αναπάντητες κλήσεις στο κινητό μου και αποφάσισα να καλέσω πίσω γιατί δεν ήξερα τον αριθμό. Για πέντε λεπτά ήμουν χαμένος, ενώ οι φίλοι μου χόρευαν γύρω μου», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Ιμπραχίμα Κονατέ.

 

UEFA NATIONS LEAGUE Τελευταία Νέα