Κονατέ: Ο τραυματισμός του Βαράν τον έφερε για πρώτη φορά στην Εθνική Γαλλίας και του «χάλασε» τις διακοπές στη Μύκονο

Κονατέ: Ο τραυματισμός του Βαράν τον έφερε για πρώτη φορά στην Εθνική Γαλλίας και του «χάλασε» τις διακοπές στη Μύκονο

bet365

Ο αμυντικός της Λίβερπουλ, Ιμπραχίμα Κονατέ, απολάμβανε τις διακοπές του στη Μύκονο, όμως έλαβε την πρώτη του κλήση στην εθνική ομάδα της Γαλλίας για να αντικαταστήσει τον Βαράν και αποχώρησε για το Παρίσι.

Χωρίς τον Ράφαελ Βαράν θα πορευθεί η εθνική ομάδα της Γαλλίας γα τα επόμενα τρία παιχνίδια της στο Nations League. O κεντρικός αμυντικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τραυματίστηκε στον αριστερό του μηρό στην εντός έδρας ήττα από τη Δανία για την πρώτη αγωνιστική της διοργάνωσης και τέθηκε νοκ άουτ για τα επόμενα ματς με Κροατία (εκτός, 6/6 - εντός, 13/6) και Αυστρία.

Ο Ντιντιέ Ντεσάμπ κάλεσε ως αντικαταστάτη του Βαράν τον αμυντικό της Λίβερπουλ, Ιμπραχίμα Κονατέ, ο οποίος για πρώτη φορά θα βρεθεί σε αποστολή της εθνικής ομάδας των ανδρών της πατρίδας του και μέχρι στιγμής είχε αγωνιστεί με τα «τρικολόρ» μόνο στις μικρότερες ηλικιακές ομάδες. Ο τραυματισμός του Βαράν «χάλασε» τα καλοκαιρινά σχέδια του 23χρονου στόπερ, ο οποίος λίγα μόλις λεπτά πριν από την κλήση του στην εθνική είχε ανεβάσε «story» στο Instagram από τις διακοπές του στη Μύκονο.

Tη σεζόν που ολοκληρώθηκε ο υψηλόσωμος (1,94 μέτρα) στόπερ αγωνίστηκε 29 φορές υπό τις οδηγίες του Γιούργκεν Κλοπ, σκόραρε τρεις φορές, μοίρασε μια ασίστ και πανηγύρισε το League Cup και το FA Cup.

 

UEFA NATIONS LEAGUE Τελευταία Νέα