Λουίς Ενρίκε: «Ο... θόρυβος είναι το καλύτερο πράγμα στο ποδόσφαιρο»

Λουίς Ενρίκε: «Ο... θόρυβος είναι το καλύτερο πράγμα στο ποδόσφαιρο»

Newsroom
Λουίς Ενρίκε: «Ο... θόρυβος είναι το καλύτερο πράγμα στο ποδόσφαιρο»

bet365

«Ο θόρυβος που μας περιβάλλει είναι το πιο όμορφο πράγμα στο ποδόσφαιρο. Είμαι ο πρώτος που ξέρω ότι πρέπει να βελτιωθούμε», ήταν η απάντηση του προπονητή της Ισπανίας μετά την ισοπαλία κόντρα στην Τσεχία (2-2).

Ο Ίνιγκο Μαρτίνεθ έσωσε την παρτίδα για την Ισπανία πληγώνοντας την Τσεχία και τον κίπερ του Ολυμπιακού, Τόμας Βάτσλικ. Οι Τσέχοι προηγήθηκαν δύο φορές με γκολ του Πέσεκ στο 4' και τρομερή λόμπα του Κούχτα στο 66' αντίστοιχα, με τους Φούριας Ρόχας όμως να ισοφαρίζουν για το τελικό 2-2.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο Λουίς Ενρίκε έκανε μια ανασκόπηση του αγώνα με την Τσεχία στο Nations League κι ερωτήθηκε -μεταξύ άλλων- για το αν η αποφυγή της ήττας απέτρεψε τον... θόρυβο (τη γκρίνια) κι είπε: «Ο θόρυβος είναι το πιο όμορφο πράγμα στο ποδόσφαιρο».

Το καλύτερο με το γκολ του Ίνιγκο είναι ότι ένας βαθμός είναι ένας βαθμός και ο θόρυβος αποφεύγεται, ήταν η ατάκα του δημοσιογράφου, με τον έμπειρο τεχνικό να τονίζει πως: «Ο θόρυβος είναι το πιο όμορφο πράγμα στον κόσμο του ποδοσφαίρου. Ξέρω τί παίζω, ξέρω πού πάω. Πράγματα προς βελτίωση υπάρχουν πολλά. Αλλά το καλύτερο με την ισοπαλία είναι ότι ο αντίπαλος δεν προσθέτει τρεις βαθμούς. Τώρα πάμε στην Ελβετία και πρέπει να νικήσουμε»

 

UEFA NATIONS LEAGUE Τελευταία Νέα