Ζεράρ Νους: Ο βοηθός που φέρνει ο Πογιέτ ήταν στο παρελθόν και βοηθός του Φαν'τ Σχιπ

Ζεράρ Νους: Ο βοηθός που φέρνει ο Πογιέτ ήταν στο παρελθόν και βοηθός του Φαν'τ Σχιπ

Δημήτρης Τομαράς
Ζεράρ Νους: Ο βοηθός που φέρνει ο Πογιέτ ήταν στο παρελθόν και βοηθός του Φαν'τ Σχιπ

bet365

Ο βοηθός που φέρνει μαζί του στην Εθνική ο Γκουστάβο Πογιέτ είναι ο Ισπανός Ζεράρ Νους, ο οποίος στο παρελθόν υπήρξε βοηθός του Τζον Φαν'τ Σχιπ στη Melbourne Heart.

Το Gazzetta σάς ενημέρωσε νωρίτερα πως ο Γκουστάγο Πογιέτ αναμένεται να φέρει βοηθό, ο οποίος στο παρελθόν έχει εργαστεί στην Αγγλία. Και το όνομα αυτού, Ζεράρ Νους!

Γεννημένος στην Ταραγόνα, στις 31 Ιανουαρίου 1985, ο Ισπανός εργάζεται στη ρωσική Βίστα, με την οποία έχει συμβόλαιο και θα πρέπει να το λύσει για να έρθει στην Εθνική. Αυτό που είναι άξιο αναφοράς είναι το γεγονός ότι στο παρελθόν διατέλεσε βοηθός του Τζον Φαν'τ Σχιπ στη Melbourne City, στην Αυστραλία!

Ο 37χρονος είναι κάτοχος του UEFA Pro και από το 2007 μέχρι το 2010 εργαζόταν στη Λίβερπουλ. Ως προπονητής στα τμήματα υποδομής και ως προπονητής φυσικής κατάστασης. Ακολούθησε η παρουσία του ως βοηθός προπονητή στη Chunnam Dragons, ομάδα της Νότιας Κορέας, ενώ αμέσως μετά ανέλαβε υπεύθυνος της ακαδημίας της Μπράιτον.

Με τον Φαν΄τ Σχιπ, τέως προπονητή της Εθνικής, συνεργάστηκαν στην Αυστραλία για 15 παιχνίδια, αρχής γενομένης από τον Σεπτέμβριο του 2013. Από τον Δεκέμβριο του 2014 μέχρι τον Φεβρουάριο του 2017 ήταν βοηθός προπονητή στη Γκάνα. Στη συνέχεια επέστρεψε στην πατρίδα του και ανέλαβε το πόστο του managing director sport στην Έλτσε.

Το επόμενο βήμα στην καριέρα του ήταν η Ράγιο Βαγιεκάνο, στην οποία διατέλεσε τεχνικός διευθυντής. Ανέλαβε πρώτος προπονητής στην Rayo OKC (ΗΠΑ) και στην Irtysh (Καζακστάν), υπεύθυνος της ακαδημίας στη σουηδική Eskilstuna, προπονητής στην NorthEast Utd της Ινδίας, με τελευταίο σταθμό τον Βίστα.

Σημειώνεται ότι έχει εγκριθεί και η δική του πρόσληψη από την ΕΕ της ΕΠΟ. Αυτό που απομένει είναι να μείνει ελεύθερος από το ρωσικό κλαμπ για να σμίξει στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα με τον Πογιέτ.

 

UEFA NATIONS LEAGUE Τελευταία Νέα