Λουκάκου: Του πάει το Nations League, δεν πίστευε ούτε εκείνος το γκολ του (vid)

Κώστας Ζάλιαρης
Λουκάκου: Του πάει το Nations League, δεν πίστευε ούτε εκείνος το γκολ του (vid)

bet365

Ο Ρομέλου Λουκάκου πέτυχε εκπληκτικό γκολ απέναντι στη Γαλλία, θα μπορούσε να έχει δώσει και την πρόκριση στον τελικό αν δεν βιαζόταν να τρέξει και το Nations League του πάει πάρα πολύ.

Ο σούπερ σταρ της Τσέλσι, που απέδειξε και το βράδυ της Πέμπτης πως όταν παίξει με το σώμα και καταφέρει να γυρίσει για να τρέξει στο χώρο με τη μπάλα δεν μπορεί να τον σταματήσει κανείς, ήταν ο σκόρερ του δεύτερου τέρματος των «κόκκινων διαβόλων» στο πρώτο μέρος του ημιτελικού με τους «τρικολόρ».

Ο Ρομέλου Λουκάκου άφησε τη μπάλα να περάσει κάτω από τα πόδια του, γύρισε αμέσως για να βρεθεί σε θέση βολής και με απίθανο σουτ έστειλε τη μπάλα στον ουρανό των διχτύων για το προσωρινό 2-0 του Βελγίου πριν από την τεράστια ανατροπή της Γαλλίας.

Ο «Big Rom» έχει σκοράρει 10 φορές σε 8 ματς του Nations League και έχει δώσει και 1 ασίστ. Βέβαια, πέτυχε και δεύτερο γκολ λίγο πριν τον «κεραυνό» του Ερναντές, ωστόσο, είχε βιαστεί λίγο παραπάνω για να βγει σε θέση για πλασέ, που για λίγα εκατοστά ήταν εκτεθειμένος και δεν μέτρησε το γκολ του.

Σκοράροντας στον ημιτελικό του Nations League, έγινε ο πρώτος Ευρωπαίος ποδοσφαιριστής που πετυχαίνει 68 τέρματα με την εθνική ομάδα της πατρίδας του μετά τον Γκερντ Μίλερ που το έκανε στην ηλικία των 29 ετών, πίσω στο 1974 με τη φανέλα της Γερμανίας.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

UEFA NATIONS LEAGUE Τελευταία Νέα