Πέλκας: «Με τον δάσκαλο Μπελόζογλου παίζουμε καλύτερα»

Gazzetta team
Πέλκας: «Με τον δάσκαλο Μπελόζογλου παίζουμε καλύτερα»

bet365

Ο Δημήτρης Πέλκας έπλεξε το εγκώμιο του Εμρέ Μπελόζογλου, τονίζοντας ότι η Φενέρμπαχτσε παίζει καλύτερα σε σχέση με όταν ήταν προπονητής ο Ερόλ Μπουλούτ.

Ο Εμρέ Μπελόζογλου ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της Φενέρμπαχτσε στις 25 Μαρτίου, αναπληρώνοντας το κενό που άφησε η απομάκρυνση του Ερόλ Μπουλούτ. Ο 27χρονος διεθνής μεσοεπιθετικός της ομάδας από την Κωνσταντινούπολη, Δημήτρης Πέλκας, έπλεξε το εγκώμιο του «δάσκαλου» - όπως τον αποκάλεσε - Μπελόζογλου και έκανε σύγκριση με τον πρώην προπονητή του.

«Από τη στιγμή που ήρθε ο δάσκαλος Εμρέ, παίζουμε καλύτερα. Μάς δίνει διάφορες λύσεις, έχει μεγάλη εμπειρία. Έχει πάνω από 22-23 χρόνια ποδοσφαιρικής εμπειρίας και πίσω του μια καριέρα επιτυχημένη. Καταλαβαίνει τους ποδοσφαιριστές. Είμαστε όλοι μαζί, ενωμένοι, αναλύουμε και προετοιμάζουμε καλύτερα τα ματς. Κάνουμε το καλύτερο. H Αλάνιασπορ είναι μία ομάδα που τρέχει πολύ και πιέζει εξίσου. Εμείς, όμως, θα κοιτάξουμε το παιχνίδι μας», τόνισε ο Δημήτρης Πέλκας για τον 40χρονο τεχνικό.

Υπενθυμίζεται ότι ο Μπελόζογλου ήταν τεχνικός διευθυντής της Φενέρ, όταν η τουρκική ομάδα απέκτησε τον Πέλκα από τον ΠΑΟΚ. Βρίσκεται σε απόσταση τριών βαθμών από την πρωτοπόρο, Μπεσίκτας, και συνεχίζει τη μάχη για την κατάκτηση του τίτλου.

Διαβάστε επίσης:

 

SUPER LEAGUE ΤΟΥΡΚΙΑΣ Τελευταία Νέα