Μπάγερν: Ο Νάγκελσμαν είναι η πιο ακριβή μεταγραφή στην ιστορία των πάγκων

Gazzetta team
Μπάγερν: Ο Νάγκελσμαν είναι η πιο ακριβή μεταγραφή στην ιστορία των πάγκων

bet365

Τα 25 εκατ. ευρώ που θα πληρώσει η Μπάγερν στη Λειψία, καθιστούν τον Γιούλιαν Νάγκελσμαν την πιο ακριβή μετακίνηση προπονητή ever, ξεπερνώντας τον Αντρέ Βίλας-Μπόας από το 2011.

Η Μπάγερν ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα, ότι ο αντικαταστάτης του Χάνζι Φλικ θα είναι ο Γιούλιαν Νάγκελσμαν. Και εκτός του ότι θα γίνει ο νεότερος που κάθεται στον πάγκο της, η μεταγραφή του καθίσταται η ακριβότερη για προπονητή στην ιστορία του ποδοσφαίρου. Για να διακόψει το συμβόλαιο του με τη Λειψία, η Μπάγερν θα πληρώσει 25 εκατ. ευρώ. Για κανέναν άλλον τεχνικό δεν έχουν δοθεί ποτέ τόσα χρήματα.

Μάλιστα ο Νάγκελσμαν αφήνει κατά πολύ πίσω του τον Αντρέ Βίλας Μπόας. Για τον Πορτογάλο κόουτς η Τσέλσι είχε πληρώσει 15 εκατ. ευρώ στην Πόρτο το 2011. Για τον 33χρονο προπονητή πάντως δεν είναι η πρώτη φορά που παίρνει μεταγραφή με ρήτρα, καθώς το 2019 η Λειψία είχε δώσει στη Χόφενχαϊμ πέντε εκατ. ευρώ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα