Ιωνικός: «Μεθυσμένη πολιτεία» η Νίκαια (vid)

Ιωνικός: «Μεθυσμένη πολιτεία» η Νίκαια (vid)

Gazzetta team
Ιωνικός: «Μεθυσμένη πολιτεία» η Νίκαια (vid)

bet365

Φίλοι του Ιωνικού βγήκαν στην πλατεία «Σπάθας» που είναι έξω από το γήπεδο πανηγυρίζοντας με την ψυχή τους την επιστροφή της αγαπημένης τους ομάδας στα «μεγάλα σαλόνια» μετά από 14 χρόνια!

«Μεθυσμένη πολιτεία» είναι τις τελευταίες ώρες η Νίκαια. Ο Ιωνικός, το καμάρι της πόλης επέστρεψε στην μεγάλη κατηγορία μετά από 14 χρόνια, επικρατώντας στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής των πλέι οφ της Super League 2 του Εργοτέλη με 2-1. Μια νίκη που του έδωσε το πρωτάθλημα και την απευθείας άνοδο στην Super League 1.

Με το τελευταίο σφύριγμα του Φωτιά, οι «κυανόλευκοι» έγιναν κουβάρι πανηγυρίζοντας την μεγάλη επιστροφή, ενώ μεγάλο ήταν το γλέντι που στήθηκε στα αποδυτήρια. Όπως ήταν φυσικό, ο κόσμος του Ιωνικού χάρηκε και με το παραπάνω αυτή την επιτυχία. Αρχικά όσοι τυχεροί ήταν στο γήπεδο άναψαν καπνογόνα, ενώ κάποιοι δεν μπόρεσαν να συγκρατήσουν τα δάκρυα χαράς.

Ο χαμός ωστόσο έγινε στην πλατεία «Σπάθας» που είναι έξω από το γήπεδο. Εκεί μαζεύτηκαν εκατοντάδες φίλοι του Ιωνικού φωνάζοντας για την αγαπημένη τους ομάδα που πλέον επιστρέφει στην Super League 1 μετά από 14 χρόνια!

 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα