Super League 2: Φινάλε γκραν γκινιόλ, βγαίνει ο πρωταθλητής και το μπαράζ

Super League 2: Φινάλε γκραν γκινιόλ, βγαίνει ο πρωταθλητής και το μπαράζ

bet365

Οι αναμετρήσεις Ξάνθη-Λεβαδειακός και Ιωνικός-Εργοτέλης θα ξεμπερδέψουν τον «γόρδιο δεσμό» στην κορυφή της κατηγορίας, όπου και οι 4 ομάδες διεκδικούν τόσο την απευθείας άνοδο όσο και τη συμμετοχή τους στο μπαράζ
Ξημέρωσε λοιπόν η μεγάλη ημέρα για Εργοτέλη, Ιωνικό, Λεβαδειακό και Ξάνθη (η αναφορά γίνεται με αλφαβητική σειρά), καθώς οι 4 «μονομάχοι» της Super League 2 διεκδικούν σήμερα (19/5) μία θέση στον ήλιο της Super Leaague 1.
Βλέπετε στις 15:30 θα ξεκινήσει η 5η και τελευταία αγωνιστική των play off της κατηγορίας και οι προαναφερθείσες ομάδες έχουν βάσιμες ελπίδες τόσο να κατακτήσουν το τρόπαιο και ταυτόχρονα την άνοδο στη μεγάλη κατηγορία, όσο και να τερματίσουν στη 2η θέση και να πάνε στα μπαράζ με τον 13ο της Super League 1 (με τα υπάρχοντα δεδομένα τον Παναιτωλικό).
Το γιατί συμβαίνει αυτό είναι πολύ απλό, αφού «στοιβάζονται» σε απόσταση μόλις 2 βαθμών (από 50 μέχρι 48) και συγκρούονται μεταξύ τους (Ιωνικός-Εργοτέλης, Ξάνθη-Λεβαδειακός).
Αυτόματα εάν οι «50άρηδες» Λεβαδειακός, Ιωνικός δεν ηττηθούν θα βρίσκονται στην πρώτη δυάδα (απευθείας άνοδος ή μπαράζ), ενώ κάτι ανάλογο θα συμβεί με τους «48άρηδες» Ξάνθη, Εργοτέλη σε περίπτωση που κερδίσουν.
Αναλυτικά τι χρειάζεται κάθε ομάδα μπορείτε να δείτε εδώ, όπου γίνεται εύκολα αντιληπτό πως η κατηγορία μπορεί να κριθεί στο γκολ επειδή σε αρκετές ενδεχόμενες ισοβαθμίες ρόλο θα παίξει η συνολική επίθεση στη σεζόν ή τα τέρματα παθητικό.
Η ουσία είναι πως περιμένουμε φινάλε γκραν γκινιόλ, για πολύ γερά νεύρα και είναι πιθανό ο απευθείας προβιβασμός και η θέση των μπαράζ (οι αγώνες θα είναι διπλοί, εντός και εκτός έδρας) να αλλάξουν πολλές φορές χέρια, μέχρι και το τελευταίο δευτερόλεπτο.
ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ (15:30)
Ιωνικός – Εργοτέλης
Ξάνθη - Λεβαδειακός
Χανιά – Διαγόρας
Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ PLAY OFF
1.ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ 50 42-15 +27
-----------------------------------------------
2,ΙΩΝΙΚΟΣ 50 42-28 +14
------------------------------------------------
3.ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ 48 36-16 +20
4.ΞΑΝΘΗ 48 28-12 +16
5. ΧΑΝΙΑ 39
6.ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΡΟΔΟΥ 30
*Ο πρώτος προβιβάζεται στη Super League 1, ενώ ο δεύτερος θα δώσει διπλό αγώνα μπαράζ με τον 13ο της πρώτης κατηγορίας.

ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΙΣΟΒΑΘΜΙΑΣ
- Το σύνολο των βαθμών που συγκέντρωσε η κάθε μία σε όλους τους μεταξύ τους αγώνες πρωταθλήματος (κανονική περίοδο και πλέι οφ / πλέι άουτ αθροιστικά).
- Η διαφορά τερμάτων που έχει η κάθε ομάδα μεταξύ των εκ νέου ισοβαθμούντων ομάδων σε όλους τους μεταξύ τους αγώνες πρωταθλήματος (κανονική περίοδο και πλέι οφ / πλέι άουτ αθροιστικά).
- Η καλύτερη επίθεση στο σύνολο των αγώνων πρωταθλήματος που έχει η κάθε ομάδα μεταξύ των εκ νέου ισοβαθμούντων (κανονική περίοδο και πλέι οφ / πλέι άουτ αθροιστικά)
- Η καλύτερη άμυνα στο σύνολο των αγώνων πρωταθλήματος που έχει η κάθε ομάδα μεταξύ των εκ νέου ισοβαθμούντων (κανονική περίοδο και πλέι οφ / πλέι άουτ αθροιστικά)
- Η θέση που κατέλαβε η κάθε ομάδα μεταξύ των εκ νέου ισοβαθμούντων ομάδων στην κανονική περίοδο του πρωταθλήματος.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SUPERLEAGUE 2 Τελευταία Νέα