ΔΕΙΤΕ ΤΑ LIVE
Super League 2: Εμμένει στην πρόταση για άνοδο 4 ομάδων!

Super League 2: Εμμένει στην πρόταση για άνοδο 4 ομάδων!

Super League 2: Εμμένει στην πρόταση για άνοδο 4 ομάδων!

Η δεύτερη κατηγορία θα έχει επαφές με ΕΠΟ και SL ώστε να επιτευχθεί αναδιάρθρωση και την επόμενη σεζόν να είναι στους «μεγάλους» ΠΑΣ Γιάννινα, Απόλλων Σμύρνης, Χανιά και Λεβαδειακός  

Η Superleague επέστρεψε με κορυφαίες αποδόσεις και ειδικά στοιχήματα

«Ρολά» κατέβασε σήμερα (22/6) η SL2 και πλέον το ερώτημα που εγείρεται είναι «τι μέλλει γενέσθαι» στην επόμενη ημέρα. Πόσο μάλλον από τη στιγμή που η βαθμολογία επικυρώθηκε, άρα έχουμε τον ΠΑΣ Γιάννινα πρωταθλητή, τον Απόλλωνα Σμύρνης 2ο και τα Χανιά, Λεβαδειακό στην 3η θέση
 
Η λίγκα εμμένει στην αρχική της πρόταση για αναδιάρθρωση και για αυτό θα ξεκινήσει σειρά επαφών με ΕΠΟ και SL. Μέσω αυτής ζητά να προβιβαστούν στη μεγάλη κατηγορία οι 4 πρώτοι και στην FL να μην υποβιβαστεί κανένας. Ομως δεν θα το αποφασίσει εκείνη. Π.χ. μπορεί η SL να επιμείνει στο 1+1 (ένας άνοδο απευθείας και διπλό μπαράζ), ενώ η τελική απόφαση ανήκει στην Ομοσπονδία. Βέβαια ουδείς γνωρίζει τι μπορεί να συμβεί σε περίπτωση που τελικά «κλειδώσει» πως ο 2ος της SL2 θα παίξει διπλό μπαράζ με τον 13ο της SL. Πώς μπορεί να συμβεί αυτό, αφού στην προκειμένη περίπτωση η «Ελαφρά Ταξιαρχία» δεν έχει δώσει επίσημο παιχνίδι από τις 9 Μαρτίου; Αγνωστο και δεν υπάρχει απάντηση. 
 
Η ουσία είναι πως το πρωτάθλημα διακόπηκε οριστικά και η πρόταση της SL2 είναι η σεζόν 2020/21 να διεξαχθεί με 18 ομάδες στην SL, 16 στην SL2 και 14 στην FL.   
 
Για την ιστορία η ψηφοφορία ήταν τελικά 11-4 και όχι 11-3 υπέρ της διακοπής, καθώς στις ψήφους της μειοψηφίας για επανέναρξη προσμετρήθηκε και εκείνη του Απόλλωνα Λάρισας (Λεβαδειακός, Χανιά, ΑΕ Καραϊσκάκης οι άλλοι 3).