Πινακάς: Tο προβάδισμα του Ολυμπιακού με Γερμανία, Ιταλία να ακολουθούν

Πινακάς: Tο προβάδισμα του Ολυμπιακού με Γερμανία, Ιταλία να ακολουθούν

Πινακάς: Tο προβάδισμα του Ολυμπιακού με Γερμανία, Ιταλία να ακολουθούν

bet365

Ο 19χρονος επιθετικός παραμένει για τα καλά στα ερυθρόλευκα ραντάρ με τον Ολυμπιακό να έχει το πάνω χέρι στην Ελλάδα, ωστόσο υπάρχει ακόμα η προοπτική της Ιταλίας και Γερμανίας. Ποιά τα δεδομένα.
Ουσιαστικά ο Δημήτρης Πινακάς είναι ένας παίκτης που παρότι προς το κλείσιμο της χρονιάς δεν έβγαλε τόσο καλή εικόνα μετά τη σεζόν που είχε στην ΑΕΛ θα πάρει μεταγραφή. Στην ελληνική αγορά ο Ολυμπιακός είναι αυτός που ήταν και παραμένει το φαβορί για τον παίκτη.
Που είχε δηλαδή και εξακολουθεί να δείχνει πως έχει τα καλά το πάνω χέρι για τον νεαρό παίκτη. Μάλιστα αυτό που έχει γίνει γνωστό είναι πως η βασική ελληνική πρόταση στην ΑΕΛ είναι 1.5 εκατ. ευρώ με 15% ποσοστό μεταπώλησης. Η ομάδα του κάμπου όμως έχει στα χέρια της και μία πρόταση από Ιταλία με 1.2 εκατ. ευρώ και 20% μεταπώλησης.
Διαρρέεται ωστόσο για τον παίκτη πως μέχρι τις 10 Ιουνίου θα έρθει και πρόταση από τη Γερμανία, που μπορεί να είναι πολύ καλή. Το ύψος του ποσού δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό. Ότι και να συμβεί πάντως θεωρείται πολύ πιθανό πως το θέμα Πινακά θα κλείσει μες στον Ιούνιο. Ο 19χρονος φορ της ΑΕΛ είχε φέτος μία χρονιά με 31 ματς και 7 γκολ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα