Ολυμπιακός: Το λίφτινγκ του ρόστερ και το πλάνο για απόκτηση επτά βασικών

Ολυμπιακός: Το λίφτινγκ του ρόστερ και το πλάνο για απόκτηση επτά βασικών

Ολυμπιακός: Το λίφτινγκ του ρόστερ και το πλάνο για απόκτηση επτά βασικών

bet365

Το φετινό καλοκαίρι για τον Ολυμπιακό θα είναι διαφορετικό και είναι ιδιαίτερα πιθανό να ενισχυθεί σε επτά θέσεις με παίκτες που θα προορίζονται για βασικοί.

bwin - Ώρα τελικού με μοναδική προσφορά* στο Champions League! |21+ *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις.

Εάν βάλουμε κάτω τα δεδομένα του ερυθρόλευκου ρόστερ δεν είναι και λίγοι οι παίκτες που είναι πιθανό να αποχωρήσουν είτε λόγω πώλησης και ζήτησης είτε διότι δεν κρίνονται επαρκείς για τον σύλλογο από αγωνιστικής μεριάς. Ουσιαστικά η διεργασία / συζήτηση / αναζήτηση γίνεται κυρίως για επτά θέσεις και οι επτά αφορούν παίκτες που θα προορίζονται για βασικοί στον Ολυμπιακό!

Ειδικότερα:
ΓΚΟΛΚΙΠΕΡ: Ο Ζοσέ Σα μπορεί να είχε το ντεφορμάρισμά του για περίπου ένα δίμηνο αλλά παραμένει ένας τοπ γκολκίπερ με ζήτηση. Ο Ολυμπιακός ψάχνεται ήδη για να είναι έτοιμος για άλλον πορτιέρε εάν φύγει.
ΣΤΟΠΕΡ: Εδώ η αναζήτηση έχει να κάνει κυρίως με τον αντί-Σεμέδο. Τον παίκτη δηλαδή που θα καλύψει το κενό του Πορτογάλου εφόσον πουληθεί φέτος το καλοκαίρι, μία εκδοχή που συγκεντρώνει ουκ ολίγες πιθανότητες.
ΑΚΡΑΙΟΣ ΜΠΑΚ: Ο Ολυμπιακός αναζητά και δεξιό και αριστερό μπακ αλλά πιθανώς να... βολευτεί με έναν ακραίο μπακ. Να πάρει δηλαδή έναν παίκτη για βασικό μπροστά από τον Ρέαμπτσιουκ και να δοθεί νέα ευκαιρία στον Λαλά.
ΧΑΦ: Εδώ κυρίως το... ψάξιμο είναι για τον αντί-Καμαρά. Δεν θα πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να γίνει κίνηση και για έναν ακόμα χαφ διότι και ο Πέπε είναι υπό παραχώρηση.
ΕΞΤΡΕΜ: Σε αυτή τη θέση θα πρέπει να καλυφθεί το κενό του Μπρούμα. Επιπροσθέτως μπορεί να χρειαστεί και 2ος winger καθώς συνεχίζει να είναι πιθανό να δοθεί δανεικός ο Ραντζέλοβιτς.
ΦΟΡ: Ο Τικίνιο Σοάρες θα είναι η νέα προσθήκη. Με την απόκτηση του Βραζιλιάνου που θα κλείσει και τυπικά και θα υπολογίζεται στα βασικά πλάνα δεν θα χρειαστεί άλλος παίκτης εκτός εάν φύγει και ο Χασάν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα