Ανανέωσε ο Εραμούσπε με τον Car.gr ΠΑΣ Γιάννινα

Ανανέωσε ο Εραμούσπε με τον Car.gr ΠΑΣ Γιάννινα

bet365

Ποδοσφαιριστής του Car.gr ΠΑΣ Γιάννινα θα παραμείνει για τα επόμενα δύο χρόνια ο Ροντρίγκο Εραμούσπε με τους Ηπειρώτες να ανακοινώνουν την ανανέωση του συμβολαίου του.

Κάτοικος Ιωαννίνων μέχρι το 2023 θα παραμείνει ο Ροντρίγκο Εραμούσπε κάτι που σας είχε προαναγγείλει το gazzetta.gr. Ο Αργεντινός στόπερ έβαλε την υπογραφή του σε νέο συμβόλαιο με τους Ηπειρώτες εξαργυρώνοντας την πολύ καλή χρονιά που έκανε την σεζόν που ολοκληρώθηκε.

Ο Εραμούσπε μέτρησε 22 συμμετοχές κι ένα γκολ με την φανέλα του ΠΑΣ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η Car.gr Π.Α.Ε. Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 ανακοινώνει την υπογραφή συμβολαίου συνεργασίας, μέχρι το 2023, με τον αμυντικό της ομάδας Rodrigo Erramuspe.

Με την ολοκλήρωση της ανανέωσης ο Rodrigo δήλωσε:
“Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι σε αυτή την ομάδα και αυτή την πόλη. Η χρονιά που πέρασε ήταν πολύ καλή αλλά και δύσκολη εξαιτίας των παγκόσμιων συνθηκών. Περιμένω να παίξω στο Ζωσιμάδες με τον κόσμο μας στο γήπεδο και να κάνουμε μία εξαιρετική σεζόν.”

Διαβάστε επίσης:

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα