ΠΑΣ Γιάννινα: Ποιοι ακολουθούν τον Γιαννίκη στην έξοδο (pics)

ΠΑΣ Γιάννινα: Ποιοι ακολουθούν τον Γιαννίκη στην έξοδο (pics)

bet365

Ο Αργύρης Γιαννίκης δεν θα είναι ο μοναδικός που θα αποχωρήσει από τον ΠΑΣ Γιάννινα και το gazzetta.gr αναλύει ποιοι ποδοσφαιριστές βλέπουν την πόρτα της εξόδου για διαφορετικούς λόγους ο καθένας.
Τα bwin Challenges* χαρίζουν μια 4K τηλεόραση 75 ιντσών κάθε μέρα! |21+ *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Στον ΠΑΣ Γιάννινα έχουν σηκώσει μανίκια και δεν χάνουν χρόνο για την επόμενη ημέρα στην ομάδα. Ήδη, όπως σας αποκάλυψε το gazzetta.gr, ο Γιώργος Χριστοβασίλης, ξεκίνησε τις επαφές με τους υποψήφιους προπονητές που θα αντικαταστήσουν τον Αργύρη Γιαννίκη στον πάγκο της ομάδας.

Μάλιστα, κατά την διάρκεια της χθεσινής ημέρας ο πρόέδρος του ΠΑΣ έκανε τα δύο πρώτα ραντεβού και θα ακολουθήσουν σήμερα και τα υπόλοιπα ώστε το αργότερο μέχρι το τέλος της εβδομάδας να έχει καταλήξει στον εκλεκτό.

Την ίδια ώρα εκτός από την θέση του προπονητή αλλαγές ετοιμάζονται και στο ρόστερ, αφού ο Αργύρης Γιαννίκης δεν θα είναι ο μοναδικός που θα αποχωρήσει από την ομάδα, αφού υπάρχουν αρκετοί ποδοσφαιριστές που είτε ο κύκλος στην ομάδα έκλεισε, είτε η προσφορά τους δεν ήταν ανάλογη των αποδοχών τους.

Ποδοσφαιριστές όπως ο Κριζμαν ετοιμάζουν βαλίτσες αφού μετά από τρία χρόνια παρουσίας θα πρέπει να βρει τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του. Η αλήθεια είναι ότι ο Κροάτης φορ δεν πρόσφερε τα αναμενόμενα, ειδικά την φετινή χρονιά αφού ταλαιπωρήθηκε και από τραυματισμούς, αλλά η εν γένει παρουσία του δεν ήταν ανάλογη του συμβολαίου του που είχε με τους Ηπειρώτες.

Παμλίδης, η αποκάλυψη

Αντίθετα, ο Παμλίδης ο οποίος είναι ο επόμενος ποδοσφαιριστής που θα αποχωρήσει, αποτέλεσε μία από τις αποκαλύψεις της ομάδας την φετινή σεζόν. Ο 27χρονος μεσοεπιθετικός μέτρησε επτά γκολ σε 33 συμμετοχές και ήταν από τα βασικά όπλα στην φαρέτρα του Αργύρη Γιαννίκη. Ο Παμλίδης αποχωρεί μετά από τρία χρόνια στην ομάδα έχοντας αρνηθεί την πρόταση ανανέωσης και ψάχνεται για το εξωτερικό όπου υπάρχει ενδιαφέρον από Τουρκία και Πολωνία, ενώ την πόρτα του έχουν χτυπήσει κι ελληνικές ομάδες, με τον άλλοτε άσο της Κέρκυρας να θέλει να εξαργυρώσει τις φετινές του εμφανίσεις.

Μια άλλη περίπτωση ποδοσφαιριστή που δύσκολα θα μείνει στην ομάδα είναι και αυτή του Καρτάλη. Ο 26χρονος άσος ο οποίος μπορεί να αγωνιστεί με την ίδια ευκολία τόσο στα δύο άκρα όσο και στο κέντρο αλλά και πίσω από τον επιθετικό, είχε έρθει στα Γιάννενα μαζί με τον Αργύρη Γιαννίκη. Μάλιστα, τόσο ο Καρτάλης όσο και ο πρώην πια τεχνικός του ΠΑΣ εκπροσωπούνται από τον ίδιο ατζέντη είναι γερμανοθρεμμένοι και όπως καταλαβαίνει κανείς αν ο Αργύρης Γιαννίκης βρει ομάδα στην Γερμανία δεν αποκλείεται να τον ακολουθεί και ο Καρτάλης.

Η επιθυμία του Κάστρο

Άλλη μια περίπτωση που φαίνεται να οδεύει στο τέλος είναι αυτή του αρχηγού της ομάδας, Φάμπρι Κάστρο. Ο Κολομβιανός μέσος δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το 2022 αλλά η οικογένειά του έχει εκφράσει την επιθυμία να επιστρέψει πίσω στην Λατινική Αμερική. Από την πλευρά του ο Γιώργος Χριστοβασίλης δεν θα σταθεί εμπόδιο στην επιθυμία του, εάν κι εφόσον επιμείνει στο αίτημα του, άλλωστε οι σχέσεις των δύο πλευρών είναι πολύ καλές, και θα βρεθεί η χρυσή τομή για να λυθεί φιλικά η συνεργασία τους και ο Κάστρο να επιστρέψει στην Κολομβία.

Από κει και πέρα υπάρχουν και άλλα ονόματα που θα αποχωρήσουν, όπως είναι ο Χουτεσιώτης. Ο έμπειρος τερματοφύλακας έχασε την θέση του στην βασική ενδεκάδα μετά την απόκτηση του Γιούρι Λοντίγκιν κι επιθυμία του είναι να βρει ομάδα που θα αγωνίζεται. Το συμβόλαιό του λήγει και δεν πρόκειται να ανανεωθεί, ενώ και η περίπτωση Ελευθεριάδη είναι στον αέρα. Και αυτό γιατί στην πρώτη επαφή διαπιστώθηκε διαφορά στο οικονομικό και αν δεν γεφυρωθεί τότε δύσκολα ο 30χρονος θα βρίσκεται και τη νέα σεζόν στην ομάδα.

Τέλος, θα υπάρξουν και άλλες αποχωρήσεις οι οποίες θα κριθούν και από την έλευση του νέου προπονητή ο οποίος θα παραδώσει την λίστα του, αλλά και από την περίπτωση που στα γραφεία του ΠΑΣ Γιάννινα έρθει πρόταση για κάποιους παίκτες που ξεχώρισαν φέτος.

Διαβάστε επίσης:

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα