Ξένος ο νέος προπονητής του ΠΑΣ Γιάννινα

Ξένος ο νέος προπονητής του ΠΑΣ Γιάννινα

bet365

Ο ΠΑΣ Γιάννινα βρίσκεται σε αναζήτηση προπονητή και ήδη ο Γιώργος Χριστοβασίλης έχει έτοιμη την λίστα η οποία περιλαμβάνει αποκλειστικά ξένους προπονητές που δεν έχουν δουλέψει στην Ελλάδα . Στόχος να συνεχιστεί η φιλοσοφία που υπήρχε με τον Γιαννίκη.

ΠΑΣ Γιάννινα και Αργύρης Γιαννίκης μετά από δύο απόλυτα πετυχημένα χρόνια αποφάσισαν να χωρίσουν φιλικά και να ακολουθήσουν διαφορετικούς δρόμους με τις δύο πλευρές να ανακοινώνουν το τέλος της συνεργασίας τους.

Στον ΠΑΣ Γιάννινα ήταν προετοιμασμένοι για το γεγονός αυτό, άλλωστε η πρόταση ανανέωσης στον 40χρονο τεχνικό είχε κατατεθεί μήνες πριν και το ότι δεν υπήρχε ξεκάθαρη απάντηση από τον Αργύρη Γιαννίκη είχε βάλει σε διαδικασία τους Ηπειρώτες να ετοιμάζονται για την επόμενη ημέρα.

Ξεκάθαρος στόχος του Γιώργου Χριστοβασίλη είναι η ομάδα να συνεχίσει την ίδια ακριβώς φιλοσοφία με έναν νεαρό, άφθαρτο και φιλόδοξο προπονητή, όπως ήταν και ο Αργύρης Γιαννίκης, ο οποίος θα συνδυάζει το αποτέλεσμα με ωραίο ποδόσφαιρο. Αυτό που έκανε ο ΠΑΣ την φετινή σεζόν και γνώρισε την αποθέωση από όλη την ποδοσφαιρική Ελλάδα.

Για τον λόγο αυτό σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr ο πρόεδρος του ΠΑΣ έχει καταλήξει στην λίστα των υποψήφιων η οποία αποτελείται αποκλειστικά από ξένους προπονητές οι οποίοι μάλιστα δεν έχουν δουλέψει ποτέ στην Ελλάδα και η ηλικία τους δεν ξεπερνάει τα 50 χρόνια.

Μάλιστα, από σήμερα θα ξεκινήσει το σκανάρισμα από τον ισχυρό άνδρα του ΠΑΣ ο οποίος και μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα έχει καταλήξει στον εκλεκτό με τον οποίο θα ξεκινήσει άμεσα και τις τελικές επαφές για να συμφωνήσει μαζί του και να έρθει στα Γιάννενα για να αναλάβει την ομάδα.

Ο Γιώργος Χριστοβασίλης επιθυμεί η ομάδα να συνεχίσει στον ίδιο δρόμο όπως έκανε τα δύο τελευταία χρόνια και γι αυτό επιθυμεί να έρθει ένας προπονητής που δεν θα έχει σχέση με την άρρωστη ελληνική νοοτροπία, όπως ήταν και ο Γιαννίκης με τα γνωστά πετυχημένα αποτελέσματα.

Διαβάστε επίσης:

ΠΑΣ Γιάννινα: Είπε όχι ο Γιαννίκης
Car.gr ΠΑΣ Γιάννινα: Ένα «καυτό» καλοκαίρι (pics)​

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα