ΠΑΣ Γιάννινα: Τελειώνει του προπονητή

ΠΑΣ Γιάννινα: Τελειώνει του προπονητή

bet365

Στην τελική ευθεία έχει μπει το θέμα του προπονητή στον ΠΑΣ Γιάννινα και μέσα στο Σαββατοκύριακο θα έχει γίνει γνωστό ποιος θα είναι ο αντικαταστάτης του Αργύρη Γιαννίκη.

Με την οριστικοποίηση της αποχώρησης του Αργύρη Γιαννίκη από τον πάγκο της ομάδας, στον ΠΑΣ αμέσως σήκωσαν μανίκια για την εύρεση του αντικαταστάτη του. Όπως σας είχε αποκαλύψει το gazzetta.gr ο Γιώργος Χριστοβασίλης δεν θα χαλάσει την πετυχημένη συνταγή και θα συνεχίσει στην ίδια φιλοσοφία με έναν προπονητή νεαρό και φιλόδοξο.

Μάλιστα, ο προπονητής αυτός δεν θα έχει καμία σχέση με την Ελλάδα, αφού θα είναι η πρώτη του εμπειρία στην χώρα μας. Στην λίστα του προέδρου του ΠΑΣ υπήρχαν πέντε ονόματα, οι τρεις από την Ευρώπη και δύο από την Λατινική Αμερική. Και με τους πέντε ο ιδιοκτήτης των Ηπειρωτών μίλησε και όπως αναφέρουν οι σχετικές πληροφορίες έχουν προκριθεί τρεις από τις πέντε περιπτώσεις.

Πλέον, ο πρόεδρος του ΠΑΣ έχει βάλει τα πράγματα κάτω για να αποφασίσει ποιος θα είναι ο εκλεκτός και όλα δείχνουν ότι το αργότερο μέχρι την Κυριακή ο ίδιος θα έχει καταλήξει στον άνθρωπο που θα αναλάβει να γυρίσει σελίδα στην ομάδα.

Διαβάστε επίσης:


Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα