Αστέρας Τρίπολης: Σανταφέ και επίσημα

Αστέρας Τρίπολης: Σανταφέ και επίσημα

bet365

Πλήρης επιβεβαίωση του ρεπορτάζ του gazzetta.gr, με τον Αστέρα Τρίπολης να ανακοινώνει τον Ντάνι Σανταφέ.

Ο Ντάνι Σανταφέ θα είναι κάτοικος Τρίπολης για τα επόμενα τρία χρόνια, με τους Αρκάδες να ανακοινώνουν την απόκτηση 23χρονου μέσου επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ του gazzetta.gr.

Η ανακοίνωση των κιτρινομπλέ:

Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον Ισπανό ποδοσφαιριστή, Daniel Santafé Mena. Γεννημένος στις 3 Ιουλίου 1997 στην πόλη Valtierra της Ισπανίας, ο Daniel Santafé Mena αγωνίζεται ως μέσος. Ο νέος ποδοσφαιριστής του ΑΣΤΕΡΑ υπέγραψε συμβόλαιο έως τον Ιούνιο του 2024 και επέλεξε τον αριθμό 14 για τη φανέλα του.

O Dani Santafé έχει συνολικά 81 συμμετοχές και 5 με την Club Atlético Osasuna B, της οποίας ήταν αρχηγός και την περσινή σεζόν είχε 22 συμμετοχές και 4 γκολ.

Η ΔΗΛΩΣΗ

"Είμαι πολύ χαρούμενος για τον ερχομό μου στον ΑΣΤΕΡΑ. Πάντα η φιλοδοξία μου ήταν να αγωνιστώ στην πρώτη κατηγορία του πρωταθλήματος κάποια χώρας. Θέλω με τον ΑΣΤΕΡΑ να δείξω τι ποδοσφαιριστής είμαι και από πού προέρχομαι. Γνωρίζω ότι στη νέα μου ομάδα αγωνίζονται αρκετοί συμπατριώτες μου και επίσης έψαξα και συγκέντρωσα αρκετές πληροφορίες για τον σύλλογο. Στόχος μας είναι να αγωνιστούμε στο πιο υψηλό επίπεδο, να εξελισσόμαστε κάθε ημέρα και να ανταγωνιστούμε τους καλύτερους".

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα