Αστέρας Τρίπολης: Ο Ντάνι Σανταφέ ο πρώτος

Αστέρας Τρίπολης: Ο Ντάνι Σανταφέ ο πρώτος

bet365

Σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr, η μεταγραφική ενίσχυση του Αστέρα αυτό το καλοκαίρι ξεκινά με τον αρχηγό της Οσασούνα Β', Ντάνι Σανταφέ!

Το χτίσιμο του νέου Αστέρα έχει ξεκινήσει εδώ και μέρες. Μετά την ανανέωση των συμβολαίων των Σίτο, Μουνάφο, Καπίγια και Βαλιέντε, οι Αρκάδες είναι έτοιμοι να ανακοινώσουν και την πρώτη τους μεταγραφή.

Σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr, ο Ντάνι Σανταφέ έχει συμφωνήσει με τους κιτρινομπλέ και αναμένεται να γίνει άμεσα κάτοικος Τρίπολης για τα επόμενα τρία χρόνια.

Ο 23χρονος μέσος είναι παιδί της Οσασούνα, στην οποία ανήκει από το 2016. Είναι ο αρχηγός της Β' ομάδας και φέτος είχε 21 συμμετοχές με 4 γκολ στη Segunda Division B, ενώ πέρυσι μέτρησε 25 ματς και τον μπήκε στη λίστα του τεχνικού διευθυντή της ομάδας, Νίκου Γαλανακόπουλου, ο οποίος στο πρόσφατό του ταξίδι στην Ισπανία προχώρησε τις επαφές μαζί του.

Είναι ένας παίκτης που μαζί με τον Μουνάφο θα καλύψουν τη θέση «8». Από εκεί και πέρα, θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη η απόκτηση δύο επιθετικών, ενός εξτρέμ, ενός 10αριού κι ενός στόπερ.

Ο Σανταφέ εν δράσει:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα