Αλλαγές στην προετοιμασία της ΑΕΚ από Μιλόγεβιτς

Αλλαγές στην προετοιμασία της ΑΕΚ από Μιλόγεβιτς

Gazzetta team
Αλλαγές στην προετοιμασία της ΑΕΚ από Μιλόγεβιτς

bet365

Ο νέος τεχνικός της ΑΕΚ, Βλάνταν Μιλόγεβιτς ζήτησε να πραγματοποιηθούν δύο ξεχωριστά στάδια προετοιμασίας σε Ελλάδα και εξωτερικό. Ποιοι είναι οι νέοι συνεργάτες του Σέρβου τεχνικού.

Η ΠΑΕ ΑΕΚ ένα 24ωρο μετά την ανακοίνωση της λύσης της συνεργασίας της με τον Μανόλο Χιμένεθ, γνωστοποίησε επίσημα την πρόσληψη του Βλάνταν Μιλόγεβιτς έως το καλοκαίρι του 2023.

Στο επιτελείο της 'Ένωσης θα ενταχθούν και τρεις συνεργάτες του 51χρονου τεχνικού. Πρόκειται για τους Ντάρκο Τέσοβιτς, που αποτελεί τον βοηθό προπονητή, Ιβάν Βούτσετιτς που είναι ο γυμναστής και υπεύθυνος για τη φυσική κατάσταση και τέλος ο αναλυτής παιχνιδιών, Νεμάνια Μίλιντσιτς.

Πήλιο - Ολλανδία και στις 15 Ιουλίου πρόβα τζενεράλε

Ενα από τα πρώτα πράγματα που ζήτησε ο νέος τεχνικός της ΑΕΚ, Βλάνταν Μιλόγεβιτς είναι το καλοκαίρι να γίνει ένα ξεχωριστό στάδιο προετοιμασίας στην Ελλάδα, προτού η ομάδα αναχωρήσει για το εξωτερικό και το «βασικό» της χτίσιμο.
Συγκεκριμένα, ο Σέρβος προπονητής ζήτησε να επιστρέψουν όλοι οι παίκτες στην Αθήνα την Κυριακή 13 Ιουνίου και το επόμενο διήμερο (14 και 15 Ιουνίου) να γίνουν οι εξετάσεις, τα εργομετρικά και στη συνέχεια να ξεκινήσουν την προετοιμασία τους. Από εκεί και πέρα η ΑΕΚ θα μεταβεί στο Πήλιο για την πρώτη «μίνι» προετοιμασία της, με τις ημερομηνίες να φιξάρονται στην πορεία.
Επειτα, θα ταξιδέψει στην Ολλανδία για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας στις 27 Ιουνίου και θα παραμείνει εκεί μέχρι τις 9 Ιουλίου. Επί ολλανδικού εδάφους θα πραγματοποιηθούν και τέσσερα πολύ δυνατά φιλικά, τα οποία κι αυτά αναμένεται να οριστικοποιηθούν και να ανακοινωθούν.
Στις 15 Ιουλίου η Ένωση θα θα παίξει φιλικό ως πρόβα τζενεράλε, λογικά στην Αθήνα και στις 22 Ιουλίου θα δώσει το πρώτο επίσημο ευρωπαϊκό παιχνίδι της. Αυτό είναι το πλαίσιο της προετοιμασίας και το προσεχές διάστημα οι ιθύνοντες της ΑΕΚ σε συνεργασία, με τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς θα οριστικοποιήσουν όλες τις λεπτομέρειες που απομένουν.

Διαβάστε επίσης:

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα