ΑΕΚ: Νάνου στη λίστα για δεξί μπακ!

ΑΕΚ: Νάνου στη λίστα για δεξί μπακ!

ΑΕΚ: Νάνου στη λίστα για δεξί μπακ!

bet365

Μία από τις περιπτώσεις που εξετάζουν στην Α.Ε.Κ. είναι ο Πορτογάλος άσος της Πόρτο σύμφωνα με πληροφορίες από την Πορτογαλία.
Καθημερινά Novi Specials στοιχήματα & σούπερ ενισχυμένες αποδόσεις! (21+)

Στην ΑΕΚ μετά την πρόσληψη του Βλάνταν Μιλόγεβιτς έχουν ξεκινήσει και τον σχεδιασμό της ομάδας, ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν. Ο διοικητικός ηγέτης της ΠΑΕ ΑΕΚ, Δημήτρης Μελισσανίδης στη συζήτηση που είχε με τους ρεπόρτερ της ΑΕΚ στα Σπάτα, επιβεβαίωσε πως η Ένωση πάει για 7 μεταγραφές την καλοκαιρινή μεταγραφή περίοδο.

Ετσι λοιπόν οι άνθρωποι της ΑΕΚ εξετάζουν διάφορες περιπτώσεις για την ενίσχυση του ρόστερ. Μία από τις αυτές σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr είναι αυτή του Εουλάνιο Άντζελο Σιπέλα Γκόμες (Νάνου). Πρόκειται για τον 27χρονο Πορτογάλο με καταγωγή από τη Γουινέα-Μπισό της Πόρτο, ο οποίος αγωνίζεται στο δεξί άκρο της άμυνας. Φέτος με τους «δράκους» κατέγραψε 19 συμμετοχές, σημειώνοντας και 3 ασίστ.

Στην Πόρτο ο Νάνου μετακόμισε τον Οκτώβριο του 2020 από την Μαρίτιμο, υπογράφοντας συμβόλαιο μέχρι το Ιούνιο του 2025. Στο παρελθόν εκτός από τη Μαρίτιμο έχει φορέσει και τη φανέλα της Μπέιρα Μαρ, ενώ είναι εν ενεργεία διεθνής με την Γουινέα-Μπισάου, μετρώντας 6 συμμετοχές και 1 γκολ. Στην πρώτη κατηγορία της Πορτογαλίας, μετράει 3 γκολ και 7 ασίστ σε 64 συμμετοχές.

Η ΑΕΚ σε αυτή τη θέση έχει διαθέσιμους τους Μιχάλη Μπακάκη και Όλεγκ Νταντσένκο, ωστόσο το πιο πιθανό είναι μην συνεχίσει κάποιος από τους δύο (κανείς δεν ξέρει αν θα είναι και οι δύο στο «κιτρινόμαυρο» ρόστερ για την επόμενη σεζόν). Από την άλλη θεωρείται δεδομένο ότι ο Βεντάντ Ραντόνια θα παραχωρηθεί με τη μορφή δανεισμού για να αποκτήσει εμπειρίες και να πάρει περισσότερα παιχνίδια στα πόδια του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα