Δημιουργείται ΑΕΚ Β' για τη Super League 2

Δημιουργείται ΑΕΚ Β' για τη Super League 2

Gazzetta team
Δημιουργείται ΑΕΚ Β' για τη Super League 2

bet365

Η κουβέντα για τις Β' ομάδες είναι για τα καλά στα... σκαριά και η Ένωση είναι έτοιμη να παρουσιάσει την ΑΕΚ Β'.

Το πρότζεκτ να δημιουργηθούν Β' ομάδες των ΠΑΕ έτσι ώστε ορισμένοι ή αρκετοί παίκτες να βρίσκουν χρόνο και χώρο από εκεί που δεν θα έπαιζαν καν στις πρώτες ομάδες προχωράει.

Σε αυτή τη φάση που βρισκόμαστε η συζήτηση έχει να κάνει κυρίως με τις Β' ομάδες όπου οι Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ αλλά και τώρα η ΑΕΚ δήλωσαν διαθεσιμότητα και ότι μπορούν ακόμα και φέτος να έχουν ομάδες.

Μάλιστα στην ΑΕΚ έχει ήδη δρομολογηθεί ο σχεδιασμός της Β' ομάδας και η στελέχωσή της υπό την επίβλεψη και καθοδήγηση του εκτελεστικού διευθυντή της ΠΑΕ, κ. Γιάννη Παπαδημητρίου. Η ΑΕΚ Β' ενδέχεται να είναι κι αυτή που θα εγκαινιάσει και τη νέα έδρα της ομάδας στο προπονητικό κέντρο των Σπάτων, όπου θα αγωνίζεται για το πρωτάθλημα της Super League 2.

Οσον αφορά το πλάνο της διοργάνωσης είναι αυτές οι ομάδες να μπουν στη Super League 2, να μπορούν να μετέχουν σε όλα τα ματς αλλά να μην έχουν δικαίωμα ανόδου. Επίσης στο πλάνο είναι για ένα διάστημα τριών ετών να μην υποβιβάζονται.

Διαβάστε επίσης:

Αφού λάνσαρε έναν καινοτόμο υπερπλήρη οδηγό για τη νέα σεζόν του ΝΒΑ, το Gazzetta ταξίδεψε στην άλλη άκρη του Ατλαντικού για ένα NBA Tour χωρίς προηγούμενο. Ο Αντώνης Καλκαβούρας θα βρεθεί σε έξι διαφορετικές πολιτείες των Η.Π.Α. ακολουθώντας τους πρωταθλητές Μιλγουόκι Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο. Μείνετε συντονισμένοι, το περιεχόμενο θα είναι εντυπωσιακό!

 

SUPERLEAGUE NEWS FEED